Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fullrate klar med nye mobilpakker - priskrigen raser

Fullrate klar med nye mobilpakker - priskrigen raser

Det TDC-ejede selvskab, Fullrate, er klar med deres bud på ”Fri Tale-pakker”, som er Danmarks billigste.

Teleselskabet Fullrate er klar med deres bud på ”Fri Tale-pakker” og er klar med Danmarks billigste mobilpakke med fri taletid – modsat konkurrenternes er den dog uden data.

 - TDC: Vi går ikke med i priskrig

 - ”Vi er selvfølgelig tro mod vores lavpriskoncept og tilbyder derfor den billigste pakke i Danmark, siger Christian Rau,” markedsdirektør i Fullrate A/S.

Mobilpakken med fri tale kommer til at koste 149 kroner om måneden hos Fullrate, dette er 10 kroner billigere end hos teleselskabet 3, der endda har 1 GB gratis data med også. Mobilpakkerne hos Telia er også med data.

 - 3 lægger an til hysterisk priskrig

Fullrate mener dog, at der skal være et alternativ til de kunder, som ikke benytter data.

 - ”Det er langt fra alle, der bruger data. Derfor synes vi heller ikke, at dem, der bare vil tale, skal betale for dem, der bruger meget data,” siger markedsdirektør Christian Rau fra Fullrate.

Ønsker man data kan denne tilkøbes 1 GB data koster eksempelvis 20 kroner per måned.

Den nye pakke udbydes fra mandag den 11. marts og oprettelsen koster 99 kroner. Derudover er der ingen bindingsperiode. Fri tale gælder på alle indenlandsk trafik, dog ikke særnumre.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Omar Kamounah 12-03-2013 12:53:48

Hvis man nu har Fullrate bredbånd i forvejen, og jeg flytter sit mobilnr derftil får man så lidt samlerabat som 3 også tilbyder?

0 0

Om brug af cookies