Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fusker satte iPhones til salg

Fusker satte iPhones til salg

Inde på eBay forsøgte en person at sælge 6 iPhones til den højestbydende – det vakte dog mistanke, idet den først burde lande på det amerikanske marked i juni måned.

23 eBay-brugere var nær ved at købe katten i sækken forleden dag, da en sælger havde sat seks iPhones til salg. Det problematiske i denne anledning var dog, at mobiltelefonerne først burde komme på markedet om cirka 2-3 måneder.

Det var magasinet Computerworld, som opdagede, at der var en svindler på spil. En af brugerne havde afgivet et bud for telefonen på ca. 7000 kroner. Men heldigvis nåede man at få stoppet hele seancen, så ingen af brugerne gav penge ud til et produkt, som på nuværende tidspunkt ikke er på markedet endnu.

Budet på de 7000 kroner, overstiger betydeligt den pris, iPhone sættes til salg med i USA nemlig 3000 kroner, men dette er dog også med et abonnement.

Efter sigende skulle personen bag det afgivne bud på 7000 kroner have sagt, at han hellere end gerne ville have betalt denne pris for telefonen – såfremt det hele selvfølgelig ikke havde været en stor svindelsag.

Computerworld prøvede at få fat i sælgeren for at spørge denne, hvorfra han havde fået fat i de seks iPhones. Det var dog ikke muligt at få fat på denne

Konsekvensen af iPhone-auktionen er, at eBay nu har for forbudt salg af iPhones på deres hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies