Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gå en tur i det danske sommervejr og støt hjertet

Gå en tur i det danske sommervejr og støt hjertet

Applikationen ”Gå for hjertet” registrerer hver kilometer du går eller løber – og Becel støtter ud fra det Hjerteforeningens kampagne.

Skolerne går på ferie i dag, hvilket efterlader flere uger hvor der er rigeligt med tid, og forhåbentlig godt sommervejr til, at støtte en god sag.

Og applikationen ”Gå for hjertet”, som blev lanceret i foråret, er et samarbejde mellem Hjerteforeningen og Becel, der skal være med til at motivere danskerne til en sundere hverdag og samtidig indsamle penge til forskning i kvinders hjerter.

Applikationen registrerer hver en kilometer, du går eller løber. Becel donerer så efterfølgende en krone for hver tilbagelagt kilometer til Hjerteforeningens kampagne Elsk Hjertet, der støtter forskning i kvinders hjerter.

Mere end 7.000 kvinder dør årligt af hjertekarsygdomme og målet med kampagnen ”Elsk Hjertet” er at der fra 2020 dør 2.000 færre kvinder af disse sygdomme.

Så udnyt sommervejret og udforsk naturen – alt imens du støtter noget fornuftigt.

Du kan downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store – har du ikke en iOS- eller Android-enhed, så kan du registrere dine tilbagelagte kilometer på denne Facebook-side.

Du kan læse mere om kampagnen på Hjerteforeningens hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies