Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gå på date med din Windows Phone

Gå på date med din Windows Phone

Dating-app’en Tinder er på iOS og Android, men Windows Phone fans har ikke kunne deltage i festlighederne før nu.

Har du hørt om Tinder? Hvis ikke, så er det en flirte eller dating app, hvor du finder personer i nærheden. I app’en kan du så synes godt om profilerne og hvis de samme profiler også synes godt om dig, ja så er der et match. Derefter kan man så chatte og eller dele billeder med profilen.

Tinder en dating-app der tænder lysterne [baggrund]

Det hele startede med en iOS app sidste forår og derefter kom der app’en også til Android. Windows Phone fans, måttedog vente lidt tid, men i vinters blev der lanceret en uofficiel app kalder 6tindr af den franske udvikler Rudy Huyn.

Tinder var dog lidt lunkne på at WP-app’ens navn var så tæt op af hinanden, så 6tindr blev taget væk fra Microsoft store. Der gik dog hurtigt rygter om at Tinder ville lade 6tindr genopstå, som en officiel app, men der kom grus i maskineriet og det blev Rudy Huyn angiveligt træt af. Så nu har den franske udvikler givet navneændring til app’en, så den nu hedder 6tin og WP brugere kan atter hente app’en i Store, her.

Men som så mange gange før når Rudy laver WP-apps, så får WP-brugerne funktioner i 6tin, som iOS og Android brugere end ikke har i deres officielle version.

Rudy var også en af de første til at lave en WP versioner af Instagram, Snapchat og andre populære app, så blandt WP-fans er han lidt af en helt.

Hent 6tin i dag, så er du sikker på at have den, hvis nu Tinder skulle ønske at få den fjernet igen.

Kilde: wpcentral

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies