Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gadgets i alverdens lyserøde farver

Gadgets i alverdens lyserøde farver

Der var engang, hvor gadgets kun var for sort- og slipseklædte drengerøve. Nu har tiderne ændret sig, og gadgets er i allerhøjeste grad også blevet noget, mange kvinder går op i.

Nu bliver der lavet pink gadgets indefor såvel bærbare computere, playstations, gps som mobiltelefoner.

Sony Ericsson har i form af modellen SE 610i sørget for, at kvinderne nu kan være den glade ejer af en moderigtig pink mobiltelefon. Mobilen er udstyret med 3G, kamera, MP3-afspiller og Bluetooth. Derudover har telefonen en blank overflade, der ved opkald eller modtagelse af en sms lyser op.

I forbindelse med bærbare computere er det nu også muligt at tilegne sig én med pink læder.

Asus S6 Leather Collection Limitied Pink Edition er svaret på en lyserød bærbar computer, som har den helt moderigtige farve. Den vejer 1,4 kg, har en 11 tommer skærm, en harddisk på 120 GB og en Intel Core Duo 1,6 GHz processor.

Sony har produceret en pink playstation, som ganske givet må være tilegnet kvinderne. I forhold til de sædvanlige sorte og grå-farvede versioner har spillekonsollen samme indmad. Hukommelseskortet er selvfølgelig i en lyserød farve, der matcher til playstationen.

GPS, som er bilistens gode vejviser, fås nu også i den moderigtige lyserøde farve. Her er det virksomheden Intempo, der kan takkes for denne lyserøde GPS. Skærmen er 3,5 tommer, og den har en levetid på 3, 5 timer, førend den skal oplades igen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies