Gæt en Samsung [QUIZ]

Hvis du er klar på en hurtig, lille quiz om kendskab til Samsung, så har vi fundet en til dig

Gæt en Samsung [QUIZ]

Siden Apple sendte sin første iPhone på banen, har de lavet 9 telefoner. I samme periode har Samsung vist sig lidt mere generøse med hele 347 smartphones, og det er uden tablets, hvilket er 38,6 gange så mange som Apple, så der er nok at holde styr på.

Men hos The Verge får du lov til at se, om du har fulgt godt med, når Samsung i snit har sendt en ny telefon eller tablet på gaden hver fjerde dag siden Apples iPhone, og om du kan genkende dem.

Læs også: Samsung Galaxy Alpha – Kundernes stemme

Du får 12 billeder, og 4 svarmuligheder til hver, og så er det ellers bare at vælge den svarmulighed, der passer til billedet. Uden at snyde, selvfølgelig.

Der er både telefoner, tablets og en enkelt højtaler, så det er med at holde tungen lige i munden, og man er selvfølgelig velkommen til at prale i kommentarfeltet nedenunder.

Til quizzen!

Sidste tilføjelse til sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 7/8/2014 fulgte vi historien op med nyheden Asus MEMO Pad 8: Solid quad-core power til lavpris [TEST] – Historien kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.