Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy Gear får turn-by-turn navigation

Galaxy Gear får turn-by-turn navigation

Ny app kan sende rutevejledningen fra kompatible Galaxy-mobiler til Galaxy Gear, så du kan følge med på armen.

Samsung præsenterede Gear 2 og Gear 2 Neo på den netop overstået Mobile World Congress-messe, der traditionen tro fandt sted i Barcalona, Spanien. De nye ure var baseret på Tizen-systemet og altså ikke Android som det oprindelige Galaxy Gear. 

Samsung frigiver udviklingssoftware til S5, Gear 2 og Gear Fit

Samsung har løbende forbedret det oprindelige Gear-smartur, og nu er der netop kommet en ny app, der gør det smarte ur endnu smartere. App’en TurnByTurn, der er lavet af virksomheden Symphony Teleca, bringer trinvis navigation til Galaxy Gear. Det skriver Here via Sammobile.

Samsung vil gå egne veje med Galaxy Gear 2

App’en er baseret på Nokia’s Here Maps SDK(udvikler-software), der giver 3. partsudviklere mulighed for, at udnytte tjenesten og indholdet i egne apps.

Processen fungerer ved, at ruten planlægges fra Galaxy-mobilen. Derefter synkroniseres rutevejedningen over på Galaxy Gear. Navigationsvejledningen kan derfra følges, og uret kan via små lyde, gøre dig opmærksom på kommende sving. 

Galaxy Gear videotips nu klar fra Samsung - bedre sent end aldrig

Virksomheden bag app’en har efter sigende indgående aftale med Samsung, om at arbejde på Tizen-styresystemet. Der er derfor stor grund til at tro, at TurnByTurn app’en snart finder vej til de lancerede efterfølgere af techgigantens smarte-ur.

Kilde: Here via Sammobile

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies