Galaxy Note 10 kan skifte mellem tre blændeåbninger

Det ser ud til at Samsungs kommende Galaxy Note 10 får et primært kamera med trefaset blændeåbning.

Galaxy Note 10 kan skifte mellem tre blændeåbninger

Den variable blændeåbning på Galaxy S9 var en overraskende nyhed, da Samsung lancerede enheden tilbage i marts måned sidste år. Galaxy S9, og også nyeste Galaxy S10, kan skifte i mellem f/1,5 og f/2,4, hvilket giver mulighed for forbedre skarpheden i billeder hvor der er masser af lys til stede og samtidig gøre det godt når lyset ikke er der længere. Med Galaxy Note 10 vil Samsung opgradere til tre blændeåbninger, meddeler tipsteren Ice Universe.

Samsung Galaxy Note 10 tilføjer f/1,8 til de variable blændeåbninger, så den nu tilbyder f/1,5, f/1,8 og f/2,4. Det lyder ret imponerende for en mobiltelefon, hvor alt er så utroligt småt. Tilføjelsen af f/1,8 giver en større fleksibilitet, men hvordan det bliver implementeret i softwaren er endnu uvist.

Samsung Galaxy Note 10: Overblik over det kommende flagskib

Samsung Galaxy Note 10
Sådan skulle Samsung Galaxy Note 10 komme til at se ud. Foto: Pricebaba

Lanceres den 7. august

Det er endnu ikke officielt, men der går rygter om at Galaxy Note 10 bliver lanceret den 7. august i New York. To dage før Note 9 og samme sted.

Mere til stoffet

Historien fik nyt liv. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 18/6/2019 fik historien nyt liv med en vinkel på Test: Motorola One Vision – Den bedste i mellemklassen – Læs videre her. Læs også seneste nyt om emnet her..