Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy Note 7 får Android Nougat inden for få måneder

Galaxy Note 7 får Android Nougat inden for få måneder

Note 7 kommer med nogle af de nyeste og bedste specifikationer, men der går dog endnu noget tid, før også den nyeste Android-version er at finde på mobilen.

Foto: Phone Arena

For lidt mere end en uge siden blev mobilverdenen en super-telefon rigere, idet Samsung kunne løfte sløret for deres nye Galaxy Note 7 - én af de mest ventede mobiler i år. Der var dog ikke særlig meget at “løfte sløret” for, eftersom vi i lang tid havde kendt til de forventede specifikationer.

Èn af de ting, som vi både havde forventet og også blev en realitet er det, at Galaxy Note 7 vil komme med Android 6.0.1 Marshmallow, og altså endnu ikke være klar med den nyeste udgave, Nougat.

Men der skulle angiveligt ikke gå mere end et par måneder, før Note 7 vil kunne bryste sig af den nyeste Android-version. Det skriver Korea Times ifølge PhoneArena.

Se også: Ingen Samsung Galaxy Note 7 med 6 GB RAM til Danmark

I et interview til Korea Times fortalte lederen for Samsungs Mobilafdeling Koh Dong-jin, at de løbende vil rulle den nyeste opdatering ud til de første brugere, inden for 2-3 måneder.

“Det er vigtigt for os at tilbyde up-to-date information med de nye styresystemer, men endnu mere vigtigt er det at bygge en stabil og problemfri platform for brugerne. Det er derfor vi planlægger at udføre nok beta-test, inden vi lancerer en opdatering,” fortalte Dong-jin.

Læs også: Galaxy Note 7: Slår rekorden for forudbestillinger

Så har du planer om at anskaffe dig den nye Note, så skal du nok først regne med at se Android 7.0 Nougat engang til oktober eller mere sandsynligt november måned.

Galaxy Note 7 forventes at lande i de danske butikker den 2. september, hvis den altså ikke, som tilfældet er hos bl.a. Holland og Malaysia, bliver forsinket.

Samsung har endnu ikke givet noget officielt svar, om også det danske marked vil blive ramt af forsinkelsen, men vi følger situationen nøje og skal nok bringe opdateringer, så snart der er nyt i sagen.

Tjek denne: Stor interesse forsinker Samsung Galaxy Note 7

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies