Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy S II med NFC kommer først til efterået

Galaxy S II med NFC kommer først til efterået

Samsung Galaxy S II med indbygget NFC kommer på markedet senere end forventet.

Den version af Android-mobilen Samsung Galaxy S II, der lige nu sælges i Danmark, er ikke klar til mobilbetaling. S II'eren har nemlig ikke en NFC-chip, sådan som det ellers var blevet lovet, ved lanceringen tilbage i februar måned.

Samsung har tidligere begrundet NFC-manglen med, at man kunne få Galaxy S II hurtigere ud til forbrugerne, ved at undlade NFC-chippen.

Til Mobilsiden.dk har Samsung tidligere fortalt, at den nye udgave vil lande i løbet af sommeren. Men det kommer ikke til at holde stik.

 - "Det vi i Danmark ved lige nu er, at Galaxy S II med NFC formodenlig er klar omkring august/september i år," siger Søren Isbak, landechef i Samsung Danmark.

Han kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle, om NFC-udgaven af deres topmodel, bliver dyrere end den som ikke har NFC.

Teleselskaberne i blandt andet Skandinavien vil meget gerne have NFC-mobiler hurtigt udbredt. Derfor vil de fremadrettet kræve, at alle highend smartphones, har NFC-chip indbygget fra fabrikken.

Læs også:
- Din nuværende NFC-mobil er forældet
- Mobilproducenterne tvinges til at indføre NFC


Samsung Galaxy S II - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ricky 28-06-2011 08:24:34

I betragtning af at man stadig INTET kan bruge NFC til i DK er jeg personligt helt kold overfor at min SGS II ikke har det fra starten... Det tager min. et par år (og ca. 150 år, hvis staten også vil lege med) før der vil være brugs-tilbud nok til at man kan bruge det praktisk og til andet end "blære-effekt"

0 0

Om brug af cookies