Galaxy S III ejere plages af dårlig MMS-funktion

MMS-funktionen i Samsung Galaxy S III er langt fra en topmobil værdig. Efter brugerklage undersøges sagen nu.

Galaxy S III ejere plages af dårlig MMS-funktion

Når der modtages en MMS på Samsungs nye topsmartphone, Galaxy S III, vises billedet som en lille firkant på en tredjedel af skærmen, mens en afspiller-bar i bunden kører fra nul til ti sekunder. Umiddelbart ligner det mest et videoklip, selvom der er tale om et billede.

Brugerne kan ikke zoome på billedet, med mindre det gemmes manuelt, og efterfølgende åbnes via fotogalleriet.

Desuden komprimeres billeder, sendt fra Samsung Galaxy S III, til andre smartphones, så meget, det kraftigt går ud over billedkvaliteten hos modtageren.

En Galaxy S III-kunde, som Mobilsiden.dk har været i kontakt med, betragter MMS-funktionen som fejlbehæftet, og hverken forhandleren eller Samsungs kundeservice, har kunnet løse problemet. Kundeservice anbefalede dog kunden, at nulstille telefonen.

Fejl fra Galaxy S II

På Mobilsiden.dk kan vi bekræfte den mystiske MMS-visning, som også eksisterede i Samsung Galaxy S II. Dette beskrev vi i maj 2011 i artiklen ”Sådan er SMS-funktionen i Galaxy S II”.

Siden da er softwaren til Galaxy S II blevet opdateret, og MMS-funktionen rettet, hvilket også har forbedret billedkvaliteten på afsendte MMS’er. Men trods det, at problemet har været kendt længe, har Samsung altså ikke rettet det i topmodellen.

Det er på nuværende tidspunkt ukendt, om Samsung vil ændre på visning og afsendelse af MMS-beskeder i Galaxy S III. Producenten har dog efter henvendelsen lovet af se nærmere på sagen.

Opfølgning 11.09.12: Samsung har løst MMS-problemet

Screenshot, MMS, Samsung
Sådan ser det ud, når en MMS vises på Samsung Galaxy S III. (Foto: Mobilsiden.dk)

Efterfølgende nyt om emnet

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 24/7/2012 var der nyt om emnet i et indlæg med tematikken Samsung Galaxy Beam – den er da meget sjov (minitest)Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.