Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy S4 kun til Danmark med 16 GB hukommelse

Galaxy S4 kun til Danmark med 16 GB hukommelse

Den nye Samsung-topmodel, Galaxy S4, kommer kun til Danmark i den udgave med mindst hukommelse, ligesom S III også gjorde.

Samsung Galaxy S4 (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S4 (Foto: Mobilsiden.dk)

Samsung præsenterede i sidste uge deres nyeste topmodel, Samsung Galaxy S4, under et kæmpe stort event i New York.

Telefonen kommer på markedet i tre udgaver med henholdsvis 16 GB, 32 GB og 64 GB intern hukommelse, samt i første omgang i farverne sort og hvid, senere følger flere farve-varianter.

 - Samsung Galaxy S4 på vej i endnu flere farver

Danskerne må dog umiddelbart nøjes med den mindste udgave, ligesom tilfældet også var med Galaxy S III.

 - Galaxy S III kun til Danmark med 16 GB hukommelse

Grunden til, at Samsung har valgt det kun skal være denne udgave der kommer i de danske butikker er sandsynligvis for at holde prisen nede.

 - Samsung Galaxy S4 – det bliver prisen

Galaxy S4 kommer i de danske butikker i løbet af andet kvartal til en vejledende pris på 5.199 kroner uden abonnement.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo 20-03-2013 13:31:24

Hvis en telefon fremstilles med forskellige muligheder for memory skal man selv have lov til at vælge om man vil betale ekstra for en model med ekstra memory, alt andet er børnehave politik og et stort irritationsmoment som umyndiggør køberne. I en tid hvor smartphones får flere og flere funktioner, og kan flere og flere ting, med et deraf følgende større og større behov for lagerplads, er det direkte dumt at begrænse udvalgte til den mindste model bare for at holde prisen nede på den mindste model, mon ikke de fleste udmærket selv kan vurdere hvilken model de vil købe hvis de kan vælge mellem de tilgængelige størrelser. Jeg har aldrig hørt at Iphone købere ikke kan finde ud af det, jeg er ikke Iphone bruger men må rose Apple for at de på det område giver køberne valgmuligheden, ligesom med deres Ipods by the way. Øv

0 0
Erling 19-03-2013 00:26:07

Finde et eller andet på Ebay. Jeg har ganske vist kun købt småting på "Bay´en" til dato men en gang skal jo være den første.
Der var 2 stk. 64 GB eksemplarer til salg her til morgen.
Lyder lusket - men sælgers statistik så fornuftig ud.
Nu var det så de 2 første eksemplarer og der var ingen "Buy it now" mulighed. Buddene var allerede oppe og runde 1000$. 3´eren kører jo faktisk også meget godt indtil videre så det haster ikke voldsomt.
Den der med at holde prisen nede synes jeg virker en liidt underlig. Æblefolket tager rask væk ca. 6 kg. for deres største modeller. Hvorfor skulle vi ikke have mulighed for at købe de store modeller? Rom´en er den samme så der medfølger vel ikke yderligere omkostninger end et ekstra varenummer på hylden og så Samsung´s prisforskel op gennem distributionskæden.
MVH
ELO

0 0
Jonas_a 18-03-2013 15:26:41

Kunne være at man skulle skaffe en 64GB version i udlandet.
Nogen der har erfaring med at købe telefoner i tyskland eller andre EU lande?

0 0
Trentors 18-03-2013 12:06:36

Ser ud som vi får Qualcomm-processoren herhjemme da de får den i Sverige og det hedder jo "Samsung Nordic". Øv øv øv.

Den har muligvis en LIDT kraftigere CPU (hvis overhovedet da Krait ikke er en "ægte" A15) men større strømforbrug og en meget dårligere GPU.

Det bliver 2. rangs-udgaven.

0 0
18-03-2013 13:45:58

Ja hukommelsen er lidt ligegyldigt, men SoC'en. Det er ærgerligt den ikke bliver deres egen, især fordi jeg tror at exynos octa vil sende 600'eren grædende hjem....

0 0
Mark 18-03-2013 11:58:54

Her vil jeg henvise til en artikel I bragte for en uges tid siden, hvor HTC fik frit talerør til at kritisere import af telefoner, med dels fejlagtige oplysninger, og dels en totalitær udeladelse af, at andre lande ofte har bedre produkter end vi får i Danmark. Her er blot endnu et eksempel.

0 0
Trentors 18-03-2013 10:14:55

ISÆR spilproducenter begynder at fatte at der er noget som hedder eksternt memory card. Ideelt set burde ALLE apps fint kunne installeres på SD-kortet men det kan de ikke. Når det gælder navigation kan TomTom installeres på eksternt kort men Navigon, Sygic og CoPilot kun kan bruge den indbyggede hukommelse.

OG der er ingen grund til at man ikke kan benytte det eksterne kort. Hvis man har et ordentligt kort så har jeg testet at det er mindst ligeså hurtigt til læsning som den indbyggede hukommelse på SGS3. Dog skrives der lidt langsommere men det er ikke helt så relevant.

Da alle nye Android benytter MTP-protokollen så behøves SD-kortet aldrig at blive un-mounted og derfor er der lav risiko for en app får problemer have data på SD-kortet.

Med andre ord så skal APP-udviklerne tage sig lidt sammen. Især spil og GPS-udviklerne som har så enormt store applikationer.

0 0
Mirzad 18-03-2013 15:16:33

Nu er det ikke alle der kan finde ud af at købe et hurtig kort, og det er ikke alle apps eller spil der kan køre optimalt fra SD.
Navigon app fylder ca.52MB på min tlf,kortmaterialet fylder 2.8GB og ligger på SD-kortet.
52MB lyder umiddelbart af meget, men synes ikke at jeg har følt mangel på plads.
Har også flere spil installeret, hvor stor delen af dataet ligger på SD-kortet.

0 0

Om brug af cookies