Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy S6 Edge i rotationsproblemer - #Rotategate

Galaxy S6 Edge i rotationsproblemer - #Rotategate

Mange Galaxy S6 Edge brugere oplever problemer med at skærmen ikke længere kan roteres, kan skyldes et defekt accelerometer.

En lang række Samsung Galaxy S6 Edge modeller har lige for tiden store problemer med skærmrotationen. Det indbyggede accelerometer holder op med at fungere og uagtet om man i menuen har sat auto-rotation til eller fra, kan enheden ikke skifte skærmbilledet.

Indtil videre har en række brugere fra Phandroid foraet fortalt at de har fået deres mobil byttet uden spørgsmål eller problemer (ud over ventetiden).
En forklaring på problemet er, at den hurtige opladnings teknologi gør batteriet en smule varmere end normalt, og brænder dermed den accelerometer chippen af i processen.

En bruger på deres forum fortæller, at du kan tjekke om din egen Galaxy S6 Edge telefon har problemet, ved at trykke *#0*# kan man komme i hardware test mode, herfra trykker man Sensor og ser om X, Y og Z værdierne for accelerometeret skifter når du roterer telefonen, hvis et af tallene sidder fast på 32767 eller -32768 er der ganske givet et hardware problem med telefonen.

Det skal desuden nævnes, at det så vidt vides ikke er et problem på Galaxy S6 modellen, kun Edge.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies