Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy S6 og iPhone 6 i kogende vand: Hvilken er bedst?

Galaxy S6 og iPhone 6 i kogende vand: Hvilken er bedst?

Holder Samsung Galaxy S6 og iPhone 6 til en tur i kogende vand? Det undersøger en mand i en ny YouTube-video.

I den uendelige strøm af skøre droptests og forsøg på at demonstrere holdbarheden af smartphones på YouTube er en ny video dukket op.

En YouTube-bruger ved navn TechRax, som også står bag andre populære smartphone-tests, sætter sin nyindkøbte Samsung Galaxy S6 og iPhone 6 på prøve ved at give dem en tur i intet mindre end kogende vand.

Hverken Samsung Galaxy S6 eller iPhone 6 er vandtætte eller -afvisende, men det afholder ikke manden i videoen fra at udføre denne skøre test alligevel.

Læs også: Forsikringsselskab: Galaxy S6 er mester i holdbarhed

Efter at have været i kogende vand i 10 sekunder viser iPhone 6 det første svaghedstegn. Skærmen går på få sekunder helt i sort, mens det første problem for Galaxy S6 dukker op efter 55 sekunder i vandet. Her kommer en advarsel frem om, at den, ikke overraskende, overopheder og at det nu kun er kontakter og telefonbogen, der er mulig at bruge.

Efter 1 minut og 43 sekunder bukker Galaxy S6 under for varmen og vandet og ender i en uafbrudt gentagelse af genstart, hvor den kun når at vise Samsung-logoet i få sekunder. Det passer ikke manden, som i arrigskab giver Galaxy S6's Gorilla Glass et par ordentlige slag med grydeskeen. Det er dog ingen sag for glasset.

Læs også: Se Samsung Galaxy S6 Edge bøje så meget som en iPhone 6

Pinslerne for de to smartphones slutter efter cirka 2,5 minut i det varme bad, hvorefter de får en tur under koldt vand. Her overrasker iPhone 6 og tænder igen ud af den blå luft. Lige som Galaxy S6 kan iPhonen kun vise sit Apple-logo, men til gengæld er Samsung Galaxy S6 gået helt kold i mellemtiden. Den er ikke længere til at få liv i, mens iPhonen delvist virker.

TechRax melder intet om, hvad skæbnen for de to smartphones er, efter de har fået tid til at komme sig efter turen i vandet. Derfor må konklusionen lyde, at de begge to ikke klarer skærene med den manglende IP-certificering.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies