Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy Tab nu igen til det tyske marked

Galaxy Tab nu igen til det tyske marked

Samsungs Galaxy tab 10.1 kan formentlig i løbet af 2012 købes i Tyskland, efter en domstol har afsagt en kendelse til Samsungs fordel.

De bitre stridigheder mellem mobil- og tabletproducenterne fortsætter tilsyneladende i det uendelige. Lige nu udkæmper Apple og Samsung alene omkring 30 retssager i 10 forskellige lande, skriver Reuters.

I Tyskland er en af de store kampe, måske ved at finde sin afslutning. Apple har trukket Samsung i retten og har midlertidigt fået forbudt Samsungs Galaxy Tab 10.1, fordi de ligner Apples iPad for meget.

Nu har Samsung lavet et nyt design til det tyske marked, kaldet Galaxy Tab 10.1N, som en dommer, foreløbig har sagt god for. Retten siger i en afgørelse, at Samsung nu har bevæget sig tilstrækkeligt væk fra Apples juridisk beskyttede design.

Apple forsøgte også, at få det nye design forbudt, hvilket dog mislykkes. En endelig afgørelse afsiges af retten den 9. februar 2012.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kokomo 27-12-2011 18:57:27

I sidste ende vandt apple, for de har spærret salget så længe for egen vinding.
At de så nu er utilfreds med det nye, viser at de bare vil have den helt af markedet

0 0
Mazzen 28-12-2011 09:44:25

Ja, men hvis en dommer han har dømt at den ikke længere ligger tæt nok op af Ipad, så kan det bliver sværere, og desuden så har selve denne ban af GT nok bare skabt så meget opmærksomhed at den nok skal blive revet af hylderne.

0 0
Om brug af cookies