Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galleri: Første fotosamples fra OnePlus 3 ser lovende ud

Galleri: Første fotosamples fra OnePlus 3 ser lovende ud

OnePlus prisstærke OnePlus 3 flagsskib er stærk på papiret. Første billeder taget med kameraet tyder på, at den også har et godt kamera

OnePlus’ serie af budgetvenlige topmobiler er just udkommet i sin tredje inkarnation, OnePlus 3.

Med OnePlus er du sikret et imponerende teknikblad til prisen, men det er ikke alt hvad der lyder godt på papiret som brillerer i hverdagen.

Se også:  Sammenligning: Her er forskellen mellem OnePlus 3, 2 og One

Kameraet i OnePlus et og to har været et svagt punkt, som i OnePlus 3 synes at være styrket med et kamera som råder over 16 megapixels samt både optisk og digital stabilisering som fjerner rystelser under optagelse.

Optikken åbner fortsat med en blænde f/2.0, men en større Sony IMX298 sensor lukker nu mere lys ind.

Autofokus er i år hjulpet af fasedetektion på selve sensoren, en teknologi som Samsung i sin tid introducerede med Galaxy S5. Med denne ombord sikres fokuseringen hurtigere og bedre, især under videooptagelser.

Al den teori skal dog omsættes til praksis, og her viser de første fotos taget med OnePlus 3, at selskabets nye stjerne er i stand til at levere glimrende resultater.

I alt 10 officielle fotossamples taget med OnePlus 3 under varierede forhold. Sammenlagt tegner de et billede af et kamera der giver flotte farver samt god kontrast uden alt for meget billedstøj.

Billederne er dog ikke udgivet i kameraets maksimale opløsning på 16 megapixels. Hvorvidt de ekstra pixels kan ses i de endelige resultater må vi derfor vente med at se.

Du kan få et selvsyn for sagen i galleriet med de første OnePlus 3 fotos herunder.

Læs også:  OnePlus 3 er officiel: Ny prisstærk topmodel i metal

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies