Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galleri: Se Sonys nye Android-koncept

Galleri: Se Sonys nye Android-koncept

Sony tester et nyt koncept af Android-styresystemet, hvor der er skåret helt ind til benet og det meste tilpasning er skrottet. Se det første galleri her.

Disse to billeder blev i første omgang delt af Sony sidste uge. Nu kan du udforske den nye Sony-udgave af Android nærmere.
Disse to billeder blev i første omgang delt af Sony sidste uge. Nu kan du udforske den nye Sony-udgave af Android nærmere.

Sony overraskede for en uge siden, da den japanske producent kunne løfte sløret for, hvad der måske bliver starten på en helt ny strategi på softwaresiden.

Der er blandt producenter som Samsung, LG, HTC og Sony selv tradition for at foretage enormt store og tids- samt ressourcekrævende tilpasninger af hver eneste Android-version med unikke brugerflader og funktioner, men det gør det nye Android-koncept i den grad op med.

Læs også: Sony tester nyt koncept af Android 5.1 Lollipop

Sony gav 500 svenske betatestere adgang til nye Sony-udgave af Android 5.1.1 sidste uge, og nu har de første brugere ifølge SweDroid delt billeder af, hvordan den nye brugerflade ser ud. Målet for Sony har nemlig været at ramme den såkaldte ”vanilla”-brugerflade af Android, som ses på Googles egne Nexus-enheder.

Derfor er det meste af brugerfladen tæt på identisk med hvad Google har tiltænkt den, da den blev designet. At dømme ud fra de nye screenshots er der kun tilføjet nye ikoner og en håndfuld Sony-apps som den normale kamera-app fra Sony. Med andre ord har der altså heller ikke sneget sig nær så meget bloatware eller uønskede apps ind.

Læs også: Samsung sagsøgt på grund af bloatware

Ovenfor kan du se alle 13 billeder, der viser den – måske – kommende Sony-udgave af Android frem. Det er som bekendt kun sat i værk for i første omgang at se, om der er stemning blandt Sony-ejere at få en renere Android-brugerflade - formentlig med hurtigere softwareopdateringer til følge.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies