Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galleri: Se "The new iPad"

Galleri: Se "The new iPad"

Du kan her se en række billeder af "The new iPad", som kommer til Danmark den 23. marts 2012.

Det er under et år siden, at Steve Jobs døde, men alligevel ser det ud til at Apple har taget hul på en ny start og en ny generation produkter.

I aftes præsenterede Apples topchef Tim Cook hele verden for tredje generation af iPad's. Dette var der nok ikke nogen der var overrasket over, men da det kom til "navnet" eller manglen på samme sad verdenspressen tilbage og lignede et spørgsmålstegn.

Produktet blev præsenteret som "the new iPad", og altså hverken iPad 2S, iPad 3 eller iPad HD - hvilket der havde været gættet på som navn på den nye iOS-enhed.

Du kan få det fulde overblik over Apple-eventen her.

Herover teksten har vi samlet et par billeder af det nye produkt. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrikmand 08-03-2012 09:57:05

Endnu en gang kan man ikke se, om man har et nyt Apple-produkt i hånden :o(

Nå, men så overlevede min arbejds-2'er lige en sæson mere *lol*

0 0
Belgarion 08-03-2012 08:58:17

8 artikler om den nye ipad. Der er vidst nogle som er lidt for glade for de der æble produkter. Dang.

0 0
Nikolai 08-03-2012 09:22:27

Tjaa måske. Men hvis du går tilbage og kigger på hvor mange artikler, der blev skrevet om Nokia Lumia 800/900 lige omkring releasetidspunktet, vil jeg vædde min gamle 3210 på, at du vil finde et nogenlunde lignende antal.
Det samme gør sig i øvrigt gældende for htc's One X....
Jeg synes ikke at mobilsiden favoriserer Apple frem for alle de andre. Lige pt kommer nyhederne bare fra Applefronten. I sidste uge var de altdominerende nyheder fra Barcelona. Da kan man heller ikke sige, mobilsiden er gladere for Barcelona end
København ;-) ok, ved godt den sidste er lidt søgt.

0 0
08-03-2012 12:44:43

Ikke desto mindre så går siden nogle gange i selvsving, frem for at lave en enkelt artikel, så kommer der et par hundrede på en gang.

Jeg håber mobilsiden finder en smartere fremgangsmåde når sgsiii skal præsenteres.

Det triste er at alt den hype er med til at gøre visse produkter, især fra apple, til mere end de er. Mængden af gratis reklame er enorm og medierne de fatter ikke at tage den med ro, isedet går de i selvsving som lille barn der lige har fået lov at købe blandselvslik for 500kr.

0 0
HrLaursen 08-03-2012 08:36:02

Det er da utilfredsstillende, at man køber "The New iPad", og så er man i tvivl, om man har købt en iPad 1. Så forny jer dog. Det er jo det samme... oohh... hvor trist...

0 0

Om brug af cookies