Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gameloft gør det lettere at flytte spil til ny mobil

Gameloft gør det lettere at flytte spil til ny mobil

Spilproducenten Gameloft er i gang med, at gøre det lettere for Android-ejere, at flytte købte spil til en ny mobil. Gameloft overvejer, at sælge flere spil i Android Market.

Gameloft overvejer, om alle deres spil, skal kunne købes via Android Market. (Foto: Mobilsiden.dk)
Gameloft overvejer, om alle deres spil, skal kunne købes via Android Market. (Foto: Mobilsiden.dk)

Som vi tidligere har skrevet, har det hidtil har det været et stort problem for ejere af en Android mobil, at flytte deres købte Gameloft mobilspil med sig, når de skiftede mobil.

Gameloft har indtil nu, stort set, kun haft spillene tilgængelige via deres mobile website, og ikke i Android Market. Brugerne har altså ikke blot kunne gendownloade deres spil fra Android Market ved mobilskift.

Men nu lader det til, at der er gode nyheder til spilfolket med en Android-mobil.

Gameloft tester Android Market.

Gameloft oplyser til Mobilsiden.dk, at de har lagt en række titler i Android Market, blandt andet Assassin’s Creed og Modern Combat 2.

Titlerne skal forsøge at afdække, om Gameloft mener, at Android Market fungerer godt nok, til at sælge spil igennem.

- “Et af problemerne i Android har været, at udviklerne kun har kunne angive hvilken skærmstørrelse, at spillene understøtter. Men nu kan vi ekskludere lowend mobiler fra adgang til highend spil, ved at angive præcist hvilke enheder, at spillene kan virke på,” fortæller Johanna Nylander, pressechef hos Gameloft.

Måske flere spil på vej

Gameloft har ikke besluttet, om alle deres spil til Android bliver lagt ud på Android Market. Det bliver besluttet efter testperioden. Men den store spilproducent synes dog det er positivt, at Google også er begyndt at reklamere for spil i deres “app store”.

På iPhone og iPad sælger Gameloft kun deres spil gennem Apples App Store, hvilket blandt andet hænger sammen med, at alle enheder fungerer stort set ens, hvilket ikke er tilfældet på Android.

En række Mobilsiden.dk-læsere fortæller desuden, at Gameloft allerede nu har gjort det muligt, at gendownloade spil, som er købt via den mobile Gameloft-site. Det skulle kunne ske, ved at logge ind i sin personlige brugerprofil.

Læs også:
 - Dine mobilspil går tabt når du skifter mobil 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rallerbabz 24-05-2011 10:08:39

Hvad så hvis man har købt fx. Modern Combat 2 hos dem. Skal man så købe det igen?? Det er fandme optrækkeri..!

0 0
Martin 23-05-2011 14:04:07

På iPhone og iPad sælger Gameloft kun deres spil gennem Apples App Store, hvilket blandt andet hænger sammen med, at alle enheder fungerer stort set ens, hvilket ikke er tilfældet på Android.


Jeg ville da ellers mene, at grunden til at de kun sælger deres spil gennem Apples App Store, er at de ikke har andre muligheder til IOS-enheder. I hvert fald ikke hvis de vil ramme dem der ikke har jailbreaket.

0 0
Shawn S. Ø 23-05-2011 21:16:26

Du har helt ret Martin ;) det er den eneste grund.

0 0
Shawn S. Ø 23-05-2011 08:08:55

"Gameloft har kun haft spillene tilgængelige via deres mobile website, og ikke i Android Market."

Gameloft har da haft en lille del af deres spil i Market i lang tid! Husk nu at lave ordenlig research og hvis det er formuleringen det er galt med? Så læs det lige igennem inden det bliver plantet på siden.

0 0
Mobilsiden.dk 23-05-2011 08:38:54

Hej Shawn,

Det fremgår også af artiklen, at de spil der er i Android Market lige nu, er "testspil"...

0 0
Shawn S. Ø 23-05-2011 21:15:12

Hej John
Det var nu i forhold til den måde det var formuleret på ;) og godt i ændrede formuleringen så er der ikke meget at misforstå.

De har jo haft spil der i næsten et år nu ;)

0 0

Om brug af cookies