Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gameloft introducerer spilklubben - tre spil for 30 kroner

Gameloft introducerer spilklubben - tre spil for 30 kroner

Gameloft introducerer nu spilklubben, der giver dig hele tre spil for 30 kroner per måned. Læs mere her.

Gamloft tilbyder spilklubben, for alle spilglade Android brugere.
Gamloft tilbyder spilklubben, for alle spilglade Android brugere.

Spilklubben fra Gameloft er en slags rabat ordning, hvor du betaler 30 kroner om måneden for et abonnement og får derefter mulighed for at downloade 3 spil fra deres spilkatalog.

Det er ikke kun et udvalgt sortiment du kan vælge spil ud fra, det er alle premium spil, 3D-spil, mildt sagt alle spil fra Gameloft der tilbydes til Android.

Det er desværre nemlig kun for Android brugere dette tilbud er tilgængeligt, men besparelsen er også stor, køber man mere end ét spil om måneden fra Gameloft er pengene allerede hentet hjem, for typisk koster til mellem 30 og 42 kroner per spil, nu kan man altså få tre for 30 kroner!

Skulle du gå hen og ikke købe tre spil i en måned, så går dine mulige køb ikke til spilde, det er nemlig muligt at gemme op imod 20 spilkøb, og indløse dem når du har lyst. Den første gang man tilmelder sig, får man oveni købet et ekstra spil med gratis.

For at gøre nytte af dette tilbud skal man besøge gameloft.com direkte via sin mobiltelefons browser, således henvises man nemlig til deres mobilversion af hjemmesiden, hvor tilbuddet står skrevet med rød skrift.

Spilklubben er kun et tilbud til Android brugere.

Sådan ser det ud i din mobiltelefons browser.
Sådan ser det ud i din mobiltelefons browser.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

07-04-2012 23:13:10

Det har man alså kunne i flere år jeg har betalt 30 kr om måneden i laaaang tid. nu vil jeg gerne have det stoppet fordi der ikke kommer nye spil hele tiden men når jeg afmelder virker det ikke

0 0
Henrik 07-04-2012 17:22:26

Er du blevet WP nye "hellige kriger" ?
Slap dog helt af, det er døde ting vi her snakker om.
Hvis alle andre bare ville lærer at elske deres liv, mange af jer køber jer til en facade, hvad ville i dog blive til, hvis Intet af disse fandtes ?
Rigtig god påske .
Jesus

0 0
Michael 04-04-2012 22:12:57

Så hold dog.... Jeg kan se du har skrevet det samme i nogle andre indlæg... Du burde ikke have adgang til internettet.
Pattebarn!

0 0
Belgarion 04-04-2012 13:02:51

Det er da en ret gammel nyhed, havde det på min galaxy s II og det var da i slutningen af sidste år jeg meldte mig til det, men kun godt nyt for dem der ikke ved det, Meeeen deres spil udvalg er jo ikke fantastisk stort, medmindre de har fået en masse nye spil den sidste md tid. Og ja har meldt mig fra det igen, kan jo ikke bruge det med min WP. ;-)

0 0

Om brug af cookies