Gameloft introducerer spilklubben – tre spil for 30 kroner

Gameloft introducerer nu spilklubben, der giver dig hele tre spil for 30 kroner per måned. Læs mere her.

Gameloft introducerer spilklubben – tre spil for 30 kroner

Spilklubben fra Gameloft er en slags rabat ordning, hvor du betaler 30 kroner om måneden for et abonnement og får derefter mulighed for at downloade 3 spil fra deres spilkatalog.

Det er ikke kun et udvalgt sortiment du kan vælge spil ud fra, det er alle premium spil, 3D-spil, mildt sagt alle spil fra Gameloft der tilbydes til Android.

Det er desværre nemlig kun for Android brugere dette tilbud er tilgængeligt, men besparelsen er også stor, køber man mere end ét spil om måneden fra Gameloft er pengene allerede hentet hjem, for typisk koster til mellem 30 og 42 kroner per spil, nu kan man altså få tre for 30 kroner!

Skulle du gå hen og ikke købe tre spil i en måned, så går dine mulige køb ikke til spilde, det er nemlig muligt at gemme op imod 20 spilkøb, og indløse dem når du har lyst. Den første gang man tilmelder sig, får man oveni købet et ekstra spil med gratis.

For at gøre nytte af dette tilbud skal man besøge gameloft.com direkte via sin mobiltelefons browser, således henvises man nemlig til deres mobilversion af hjemmesiden, hvor tilbuddet står skrevet med rød skrift.

Spilklubben er kun et tilbud til Android brugere.

Spilklubben fra Gameloft
Sådan ser det ud i din mobiltelefons browser.