Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gamle Android-versioner spøger stadig

Gamle Android-versioner spøger stadig

Søgegiganten poster månedligt deres tal over adoption af Android styresystemet, der viser, at 4 ud af 10 kører Ice Cream Sandwich eller ældre.

Når søgegiganten Google opdaterer deres mobile styresystem Android, kan der gå en rum tid før deres forbedringer når ud til slutbrugerne. 

HTC: Derfor tager det tid til klargøre Android opdateringer 

Det skyldes blandt andet det faktum, at mobilproducenterne skal tilpasse deres overliggende skin, så at kunderne ikke er i tvivl om, hvor telefonen kommer fra. Dette medvirker desværre også til, at mange kunder ikke får opdateret mobilen, når den så endelig er klar. 

Så fragmenteret er Android blevet 

Google poster månedligt deres tal for adoption af Android-systemet, der er udregnet efter besøgende i Google Play butikken over en 7 dages periode. Tallene, der lige er postet for januar måned, følger det sædvanlige mønster. På trods af faldende tal for de gamle versioner, så er 39,5 % af enhederne stadig på Android 4.0 Ice Cream Sandwich eller ældre. 

Medgrundlægger til styresystemet har tidligere udmeldt at problemet er overdrevet, og at det i den forstand ikke har nogen betydning for slutbrugerne, som alligevel ikke ved hvilke nye features de går glip af. 

Hvad mener Mobilsidens læsere? Tror i at Hr. og Fru Danmark stadig køber en ny mobil, for at få nye features, som før smartphone-revolutionen?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan Jørgensen 13-01-2014 12:03:23

Flertallet af Hr & Fru Jensen køber en mobil ud fra andre kriterier, udseende, skærmstørrelse osv. og mobilerne fungerer jo glimrende for flertallet, til det de skal bruges til. Jeg ved at flertallet IKKE køber, med en forventning om at mobilen, får et andet nyere styresystem. Prøv bare at spørge folk, 95% aner ikke et klap om hvad styresystem de har i mobilen, de har bare en mobil, der kan det den er købt til. De er kun fåtallet af nørder, der går meget op i, at der skal komme opdateringer til deres mobiler. Jeg har haft Android siden de kom frem, og hjælper rigtigt mange med deres mobiler, da det interesserer mig, og det er helt klart, at den almindelige forbruger, ikke går op i typen af "indmaden".

5 1
Jan Jørgensen 13-01-2014 12:01:45

Flertallet af Hr & Fru Jensen køber en mobil ud fra andre kriterier, udseende, skærmstørrelse osv. og mobilerne fungerer jo glimrende for flertallet, til det de skal bruges til. Jeg ved at flertallet IKKE køber, med en forventning om at mobilen, får et andet nyere styresystem. Prøv bare at spørge folk, 95% aner ikke et klap om hvad styresystem de har i mobilen, de har bare en mobil, der kan det den er købt til. De er kun fåtallet af nørder, der går meget op i, at der skal komme opdateringer til deres mobiler. Jeg har haft Android siden de kom frem, og hjælper rigtigt mange med deres mobiler, da det interesserer mig, og det er helt klart, at den almindelige forbruger, ikke går om i "indmaden".

1 1
Emil Mølgaard 13-01-2014 11:46:36

21,2% + 1,3% = 39,5% ???
De 39,5% er inklusiv de ca 1 ud af 6 der kører ICS.

0 0
Om brug af cookies