Gamle Android-versioner spøger stadig

Søgegiganten poster månedligt deres tal over adoption af Android styresystemet, der viser, at 4 ud af 10 kører Ice Cream Sandwich eller ældre.

Gamle Android-versioner spøger stadig

Når søgegiganten Google opdaterer deres mobile styresystem Android, kan der gå en rum tid før deres forbedringer når ud til slutbrugerne. 

HTC: Derfor tager det tid til klargøre Android opdateringer 

Det skyldes blandt andet det faktum, at mobilproducenterne skal tilpasse deres overliggende skin, så at kunderne ikke er i tvivl om, hvor telefonen kommer fra. Dette medvirker desværre også til, at mange kunder ikke får opdateret mobilen, når den så endelig er klar. 

Så fragmenteret er Android blevet 

Google poster månedligt deres tal for adoption af Android-systemet, der er udregnet efter besøgende i Google Play butikken over en 7 dages periode. Tallene, der lige er postet for januar måned, følger det sædvanlige mønster. På trods af faldende tal for de gamle versioner, så er 39,5 % af enhederne stadig på Android 4.0 Ice Cream Sandwich eller ældre. 

Medgrundlægger til styresystemet har tidligere udmeldt at problemet er overdrevet, og at det i den forstand ikke har nogen betydning for slutbrugerne, som alligevel ikke ved hvilke nye features de går glip af. 

Hvad mener Mobilsidens læsere? Tror i at Hr. og Fru Danmark stadig køber en ny mobil, for at få nye features, som før smartphone-revolutionen?