Gamle Telia-kunder sparer ikke på ny iPhone

Er du allerede kunde hos Telia slipper du 2.000 kroner billigere for den nye iPhone, stod der på nettet torsdag aften. Men det er bare ikke korrekt.

Gamle Telia-kunder sparer ikke på ny iPhone

Flere Telia-kunder har kontaktet Ekstra Bladet, fordi de har modtaget en mail fra Telia med teksten:

 “Så kom prisen på din iPhone endelig. 5.595 kroner i alt“. Sådan er ordlyden i en af de mails, ekstrabladet.dk har fået en kopi af.

Prisen er for en 32 GB iPhone 4, men er kun for selve iPhonen, og ikke for abonnementet.

I artiklen fik Ekstra Bladet sat lighedstegn mellem prisen for telefonen, og de samlede omkostninger ved at købe en iPhone.

Men ifølge Telia er der tale om en misforståelse.

– “Hvis man har et abonnement kan man forlænge, men det ændrer ikke på prisen på iPhonen”, siger pressemedarbejder Ditte Poulsen sent torsdag aften til Mobilsiden.dk

Hun nævner desuden, at eksisterende kunder godt kan forlænge med et andet abonnement end iOn, som iPhone 4 ellers sælges med, dog ikke et hvilket som helst abonnement.

Læs også:
 – Telias kunder er vrede over iPhone-priserne

Opfølgning:

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 29/7/2010 bragte vi nyt i sagen med sagen Telia-kunder er vrede over iPhone 4 priserneKlik her for at gå til artiklen.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..