Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Garmin GPS til motorcykel-folket

Garmin GPS til motorcykel-folket

100 % vandtæt og til montering på motorcyklen. Zümo er en ny GPS fra Garmin lavet til folk som benytter de tohjulede transportmidler. Men det afspejles også i prisen, at den er så hårdfør som den er.

100 % vandtæt og til montering på motorcyklen. Den nye Garmin GPS, er desværre temmelig dyr.
100 % vandtæt og til montering på motorcyklen. Den nye Garmin GPS, er desværre temmelig dyr.

Garmin har efterhånden lavet GPS udstyr til alt lige fra både til fly. Nu har de lanceret et ny model til folk som ynder at benytte motorcyklen som transportmiddel.

Det er logisk, at den skal kunne tåle væsentlig mere, end hvis den sad beskyttet i kabinen på en bil. Det er Garmin klar over, og har for det første lavet den 100 procent vandsikker. Det skulle ligefrem være muligt at sænke den ned på en meters dybde i 30 min, og stadigvæk have en funktionel maskine når den tages op.

Navnet på denne nye model er Zümo 550, og det har sat sit spor på prisen at den er så hårdfør. Den kan erhverves for den nette sum af 7.299 kroner. Men så får man til gengæld også hele Europa-kortet preinstalleret på harddisken (både vest og øst).

Der kommer dog også en lillebror som har en lidt mere overkommelig pris, navnet på denne er Zümo 500 deluxe. Prisen er 5.999 kroner.

Med Zümo 500 deluxe skal man selv finde ud af at installere Europa kortet, her er det nemlig kun Norden som er installeret på maskinen fra starten. Europa kortet følger dog med på dvd’er.

Ud over maskinens evne til at modstå vand, har den en række af nyttige funktioner. Bluetooth er understøttet, og ud over at kunne snakke i telefon trådløst, kan man også modtage stemmestyrings beskederne i sit Bluetooth headset.

Den trykfølsomme skærm er forstærket og alle knapper er forstørret så det bliver nemmere at betjene den med handsker på.

Zümo kan ligeledes bruges i bilen, der medfølger et flytbart monteringskit så den også kan sættes i bilens forrude.

Lanceringstidspunktet er endnu ukendt, men mon ikke den kommer på markedet så den kan blive et alternativ under juletræet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies