Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Garmin køber Navigon

Garmin køber Navigon

Den amerikanske navigations-producent Garmin overtager den tyske konkurrent Navigon.

Navigon er nok mest kendt for deres navigations applikationer til iPhone og Android-telefoner samt bærbart navigationsudstyr, men virksomheden har også en stor position i Europa inden for OEM navigationsprodukter til f.eks. bilindustrien.

Med købet af Navigon forventer Garmin at få bedre fat i markedet på både smartphones og OEM produkter til bilindustrien.

- "Med Navigon, har vi også erhvervet os en af de mest solgte navigations applikationer til iPhone og Android-platforme - noget vi forventer vil hjælpe med at drive indtægterne i det fusionerede selskab fremover. At kombinere Navigons og Garmins styrker vil også forbedre vores konkurrenceevne og position, især i Europa. " udtaler Cliff Pemble, Garmins COO.

Ud over Navigons bilindustri-OEM forretning og deres applikationer til smartphones, har selskabet en anslået syv procent stor andel i bærbare navigationsudstyr (PND) i Europa.

Med købet cementerer Garmin sin position som global markedsleder indenfor satellit-navigation.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads-Ejnar 20-06-2011 10:40:09

jeg har selv Navigon nu på min android. og syns det er 1000 gange beder end garmin. har jeg også haft engang og ja. det virket da men ville nu heller bruge navigon. håber virkelig de beholder det som det er og ikke ændre noget i mod garmin. for så vil det kun blive dårlig.

0 0
17-06-2011 17:38:22

det må være en sindsyg høj pris.

0 0
iPhoneHacks2009 17-06-2011 00:32:25

Nu når Garmin har købt Navigon så håber jeg sku ikke det bliver noget lort :(

0 0

Om brug af cookies