Garmin Nüvifone A10 sælges nu i Danmark

'Vores mobil er bedre end iPhone' har Garmin Asus tidligere udtalt. Danskerne kan selv vurdere om dette er korrekt, da mobilen nu kan købes i Danmark.

Garmin Nüvifone A10 sælges nu i Danmark

Det er præcis to år siden der blev talt om en Garmin Nüvifone første gang. Men efter utallige udsættelser, kan den nu endelig købes i blandt andet Danmark.

Foreløbig er Telenor den eneste danske mobiloperatør der har taget produktet, der er en blanding af GPS-navigation og en traditionel touchmobil, ind på hylderne.

Uden abonnement koster Garmin Asus Nüvifone A10 2.899 kroner, mens den kan fås fra 2.974 til 4.476 kroner, på en seks måneders abonnentskontrakt.

Nüvifone A10 kommer med Garmins komplette navigationsprogram, inklusiv bil- og fodgængernavigation. Kortene ligger direkte på enheden og skal ikke downloades via dataforbindelsen, mens man kører.

Styresystemet på mobilen er Google Android, og derfor har den også alle de features, som kendes fra dette system. Blandt andet mail, internetadgang, Android Market m.v. Den har også et kamera på fem megapixels.

Ved leveringen indeholder A10 Europakort. Hvis du på et tidspunkt ønsker at opdatere kortene er prisen 399 kroner. Der kan dog købes “lifetime”-opdatering for 799 kroner.

Læs også:
 – Web-TV: Se Nüvifone A50 helt tæt på