Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gaveguide til konfirmanden

Gaveguide til konfirmanden

Hvis du står og mangler inspiration til gaven til den vordende konfirmand, så kan du finde nogle tips her

Apps kan være en gave fra de mindste
Apps kan være en gave fra de mindste

Snart vrimler det med nyslåede konfirmander på de danske gader, og de skal selvfølgelig begaves på behørig facon. Hvad man lige skal give dem på den store dag kan dog være vanskeligt, og så træder mobilsiden.dk til for at hjælpe.

Der er selvfølgelig forskellige budgetter i spil, og derfor har vi også forslag i flere forskellige prisklasser, så I kan finde lige præcis den gave, der passer bedst.

De mindre søskendes budget er nok begrænset, men tag dem i hånden og vis dem hen til App store, Google Play eller hvilken app-portal konfirmanden nu gør brug af, hvor der er masser af fine muligheder. Her findes både underholdning og hjælp til produktiviteten i alverdens afskygninger.

Chromecast
Chromecast

Rykker vi en prisklasse op til et par hundrede eller tre, så vil vi anbefale at kigge nærmere på Googles Chromecast, der fik mange fine ord med på vejen i vores anmeldelse, og det lader til at være et produkt i en god udvikling. Prisen på Chromecast er 270 kroner.

ECOROX
ECOROX

Ligger budgettet på omkring 1000 kroner, vil vi gå på lydsiden. Er det et aktivt og udendørs menneske, der skal konfirmeres, vil anbefalingen på på enten JBLs in-ear hovedtelefoner, J56BT, der er designet til motionisten, mens ECOROX er god lyd, der kan tages med over alt. Begge dele koster omkring 800 kroner.

Læs også: Dét betyder mobilsiden.dks karakterer

JBL Powerup
JBL Powerup

Må gaverne blive mere ekstravagante, vil vi anbefale jer at læse vores anmeldelse af eksempelvis JBL Powerup, der er en glimrende højtaler for omkring 2000 kroner.

Mangler det unge menneske en tablet, kan vi pege på Apple iPad Mini eller Sony Xperia Z2 Tablet, der begge ligger omkring 3800 kroner.

Sony Xperia Z2 Tablet
Sony Xperia Z2 Tablet

Vi ville ikke være mobilsiden, hvis vi ikke også pegede i retning af nogle mobiltelefoner, og efter Google har lanceret enheder i deres danske afdeling af Play Store, er det værd at henlede opmærksomheden på Nexus 5, der nu er billigere og på dansk i netop Play Store.

Derudover kan man selvfølgelig gå linen ud og præsentere konfirmanden for HTC One (M8), der scorede de maksimale seks ud af seks stjerner i vores anmeldelse.

HTC One (M8)
HTC One (M8)
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies