Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gaver per SMS er populært

Gaver per SMS er populært

Nu kan man give gaver per SMS til den hjælpsomme nabo eller overraske lillemor med en lille ting.

De hurtige "tak for hjælpen gaver" til naboen, der vandede blomsterne og tømte postkassen, er populære i sommermånederne.

Men nu behøves man ikke længere trave hele vejen ned til blomsterhandleren eller supermarkedet for at købe en lille ting som tak for hjælpen. Nu kan man nemlig bestille mobilgaver, som bliver leveres per SMS.

Mobilgaver har eksisteret i en årrække i USA, men det er et forholdsvis nyt fænomen i Danmark. Gaverne består af gavekoder, der leveres per SMS til modtagerens mobiltelefon.

Selve købet af gaven foretages på mobilgaveportalen www.smilingSMS.dk hvor man også har mulighed for at skrive en personlig hilsen til gave-sms’en.

 - “Efter en lidt træg start, hvor vores besøgende lige skulle se fidusen i at sende gaver via SMS, i stedet for på den traditionelle facon, oplever vi nu, at flere af vores kunder vender tilbage for at sende små hilsner og gaver til venner og familie, siger Peter Arndal Lauritzen, direktør i SmilingSMS.dk ApS.

Udvalget af gavebutikker udvides løbende, og det bliver også snart muligt at købe damemode, brugskunst, tilbehør til cupcakes og wellness i forskellige former.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies