Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gaymobile ingen stor succes

Gaymobile ingen stor succes

Danmarks eneste mobilselskab henvendt til bøsser og lesbiske er ikke blevet nogen stor succes. Alligevel fortsætter Gaymobile som et lille, hyggeligt foretagende, lover stifteren.

Da Mobilsiden.dk var med til lanceringen af Gaymobile for 14 måneder siden, var det en optimistisk Thomas Bilgram, der præsenterede sit nye teleselskab henvendt til bøsser og lesbiske i Danmark.

Optimismen er noget mindre i dag, hvor Thomas Bilgram må sande, at den gode idé desværre ikke er blevet den store succes, som han havde forventet og håbet. Da Gaymobile blev en realitet, var det ambitionen hos Thomas Bilgram at erhverve omkring 25.000 kunder. Sådan gik det desværre ikke – det reelle kundetal i dag ligger tættere på 1.000 end 10.000. Og det kommer bag på stifteren af Danmarks første og eneste teleselskab henvendt til homoseksuelle. Især fordi Gaymobile hvert år sender 25 procent af overskuddet tilbage til det homoseksuelle miljø.

Begrundelsen for, at Gaymobile ikke blev den store succes, som stifteren og mange af os andre havde troet, det ville blive, er ifølge Thomas Bilgram ganske enkel: ”Danskerne er ikke klar til at købe mobiltelefoni baseret på følelser”.

Fortsætter ufortrødent

Thomas Bilgram lader sig ikke slå ud af, at Gaymobile har fået en del færre kunder end forventet. Selskabet får derfor lov at forsætte:

”Gaymobile lever som et lille hyggeligt selskab, og sådan vil det blive ved med at være”, siger Thomas Bilgram til epn.dk. Han er stadig overbevist om, at han kan få homoseksuelle danskere til at vælge Gaymobile.

Kilde: Epn.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies