Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   GAYmobile: Nyt mobilselskab til de homoseksuelle

GAYmobile: Nyt mobilselskab til de homoseksuelle

På et pressemøde i dag lancerede Thomas Bilgram sit nystiftede mobilselskab. Selskabet hedder GAYmobile og har landets 250.000 bøsser og lesbiske som sin primære målgruppe.

Mobilsiden.dk var inviteret med, da Thomas Bilgram præsenterede sit nye mobilselskab på Cafe Oscar i København.

Ideen bag projektet er at skabe et mobilselskab, som primært henvender sig til en af minoriteterne i vores samfund – nemlig de homoseksuelle. Thomas Bilgram håber hermed at kunne skabe et mobilselskab, hvor de homoseksuelle danskere vil føle sig hjemme.

For selvom mennesker er forskellige – uanset seksualitet – mener Thomas Bilgram, at alle bøsser og lesbiske har nogle fælles ønsker og interesser, som binder dem sammen som gruppe.

MVNE-aftale med CBB Mobil
Drømmen om et mobilselskab til den homoseksuelle del af befolkningen kan lade sig gøre, fordi GAYmobile har indgået en aftale med CBB Mobil om at oprette et virtuelt selskab – en såkaldt MVNE-aftale.

I praksis betyder det, at kunderne hos GAYmobile som minimum kommer til at nyde godt af den service og det indhold, som CBB Mobils kunder har til rådighed nu:

”Aftalen betyder, at GAYmobile kommer til at lave alt det sjove – eksempelvis udvikling af spændende ringetoner og logoer skræddersyet til de homoseksuelle. CBB tager sig af den mere kedelige del som er udskrivning af fakturaer og lignende”, fortæller Thomas Bilgram på pressemødet.

Konkurrencedygtige priser
GAYmobile er et internetbaseret selskab ligesom CBB Mobil. Det betyder, at kunderne skal tanke op via internettet, når der skal taletid på mobilen.

Taksterne for opkald hos GAYmobile ligger på 69 øre, mens det koster 19 øre at sende en SMS. MMS koster 1,99 kroner. Hermed ligger GAYmobile sig klart i den billigere ende af prisbarometeret.

Logoer, ringetoner og andre hemmelige ting
Forskellen på GAYmobile og andre teleselskaber er i første omgang, at de homoseksuelle mobilbrugere får adgang til særlige ringetoner og logoer, som efter sigende skulle appellere til homoseksuelle. Man behøver dog ikke være bange for motiverne på logoerne – de skulle være ganske stuerene.

Når vi kommer længere frem i tiden, skulle der også komme services, som er mere unikke:

”Ideer er der nok af. Men jeg vil helst komme med nogle konkrete eksempler endnu. Gik mig fire til seks måneder – så vil man kunne se, hvad vi kan tilbyde”, fortæller Thomas Bilgram.

Støtter det homoseksuelle miljø
Der er ingen tvivl om, at GAYmobile kan gå hen og blive en rigtig god forretning for Thomas Bilgram. Men sin økonomiske fortjeneste har han besluttet at dele med danske bøsser og lesbiske.

25 procent af GAYmobiles overskud går nemlig til forskellige aktiviteter i det homoseksuelle miljø i Danmark:

"Pengene kan søges af både enkeltpersoner, grupper eller organisationer og vi har allerede de første 10.000 kroner klar til uddeling i januar. Hvor store beløb, vi kan bidrage med i fremtiden, afhænger selvfølgelig af, hvor godt miljøet tager imod os”, opfordrer Thomas Bilgram, som heller ikke er bleg for at støtte politiske projekter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies