Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gede-spil kommer til Android

Gede-spil kommer til Android

Spillet Goat Simulator har fået mange fans på kort tid, nu er herlighederne kommet til Android

Goat simulator er et relativt nyt spil, som har forundret og forfærdet mange personer. Spillet blev lanceret den 1 April 2014 til Windows computere, og man skulle også tro, at spillet er en aprilsnar.

Det er et tredjepersonsspil, som kort og godt går ud på at kontrollere en ged, så der sker så meget skade som overhovedet muligt. Spillet er samtidig kendt for at have rigtig mange fejl, men det er en del af charmen, mener udviklerne. Udvikleren fjerner kun de fejl, som gør spillet ustabilt.

Læs også: Google Play lader dig fortryde i 2 timer

Nu er spillet på vej til Android, og i USA koster spillet $5 og her i Danmark, 32 kroner. Der er ikke nogen in-app køb, blot de 32 kroner.

Det eneste spillet kræver, er Android 4.0.3 eller nyere, så her burde de fleste Mobilsiden læsere ikke få problemer. Spillet vil også komme til iOS meget snart, og en Xbox-version skulle også komme på et senere tidspunkt.

Ligesom med PC versionen, så vil udvikleren kun rette de fejl som kan få spillet til at lukke ned. udviklerne fra Coffee Stain Studios har nemlig følgende tilgang til spillet: "MILLIONER AF FEJL! Vi retter kun dem, som får spillet til at lukke. Alle de andre er kun ekstra sjovt, og de fejl beholder vi"..

Læs også: Microsofts Minecraft-køb er officielt

Skal du prydre din onsdag, med lidt uventet humør, så er Goat Simulator fra Coffee Stain Studios et godt valg. Du kan hente spillet fra Google Play her.

<<<<<<<<<<<<<<<<

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies