Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Getmore er frataget e-handelsmærket

Getmore er frataget e-handelsmærket

Onlinebutikken Getmore, der forhandler mobiltelefoner, computere og software, har fået frataget deres e-handelsmærke.

Internetbutikken Getmore har fået frataget deres e-handelsmærke, det skriver e-handelsfonden i en pressemeddelelse.

Getmore blev, efter flere episoder med politiransagninger og skattesager, tidligere på året solgt for et ukendt beløb. Men som web-avisen CRN har beskrevet, så beslaglagde SKAT Getmores lager mandag den 30. august.

E-handelsfonden bad Getmore om, inden for tre arbejdsdage at dokumentere, at Getmores kunder ikke blev berørt af sagen.

Getmore oplyste i dag e-handelsfonden om, at de ikke er i stand til at håndtere kunder, og derfor fratager e-handelsfonden Getmores e-mærke med øjeblikkelig virkning.

Her til morgen er det fortsat muligt at klikke sig ind på Getmore hjemmeside, men det er tilsyneladende ikke muligt at gennemføre køb af varer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders W 14-09-2010 09:17:23

Hvis du har bestilt en vare online, og betalt med f.eks. VISA/Dankort eller Mastercard, og ikke modtager varen, kan du ringe til banken og få dem til at føre betalingen tilbage.

Det er ret net og smertefrit, og jeg har selv prøvet det. På den måde skal du aldrig sidde og slås med at få fat i butikken, som ofte kan være ret svært.

Så brug altid et kort til online betalinger. Har du ikke et, så er det bestemt værd at overveje hvis du ofte handler online.

0 0
kjfhsf 08-09-2010 08:46:50

Tja. Surt for Getmore. Men som forbrugere kan vi jo bare handle et andet sted.

Jeg har selv købt ting og sager hos Getmore flere gange, og der har aldrig været problemer. Prismæssigt lå de ofte ret lavt når jeg søgte på edbpriser.dk. Men hvis de ikke har haft helt rent mel i posen, er det jo ikke så mærkeligt.

For forbrugerne der står over for at købe, er det nu ikke noget tab hvis Getmore forsvinder ud af markedet. Der er masser af netbutikker som vil udfylde hullet.

For forbrugere som har købt og er inden for deres to-årige reklamationsperiode hos Getmore, er situationen måske mere usikker? Forhåbentlig får de ikke brug for reklamationsretten.

0 0
Aalestrup 07-09-2010 15:12:16

Når e mærket fratages butikken, kan man så være sikker på at de ikke allerede ved bestillingen har trukket fra kontoen selv om de ikke må? Der er jo intet at tabe for dem.

0 0
Henrik Vind nielsen 07-09-2010 10:37:46

Jeg har for en uges tid siden købt noget hos Getmore, og siden da fået mails om at varen ikke er på lager for tiden. Gad vide om jeg nogensinde modtager noget fra dem?

0 0

Om brug af cookies