Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   GFXBench bekræfter: Sådan bliver den nye Moto Z Play

GFXBench bekræfter: Sådan bliver den nye Moto Z Play

Det har længe været rygtet at Motorola vil tilføje endnu et medlem til deres nye Z-serie, og nu får vi bekræftet rygterne om en tredje model - Moto Z Play.

Lækket billede af Moto Z Play
Lækket billede af Moto Z Play

I de nyeste flagskibsmodeller fra Motorola er X blevet skiftet ud med Z, og tidligere på året fik vi lov at møde Moto Z og Moto Z Force, der bl.a. kom med et ultratyndt design, konceptet Moto Mods med smarte moduler, du kan sætte bag på telefon samt afskaffelsen af hovedtelefonstikket.

Ikke længe efter kunne vi dog fortælle om endnu et medlem på vej til familien, og vi skulle gerne inden længe blive præsenteret for den tredje variant, Moto Z Play.

Se også: Er Moto Z Play på vej?

Play er ikke helt ukendt i Motorola-verdenen, og også sidste år så vi en Moto X Play-variant. I denne omgang er der tale om en mobil, der designmæssigt kommer til at se ud som de to andre, men som indeholder nogle lidt andre specifikationer.

Specifikationerne har vi tidligere fået lækket, men nu er de så blevet bekræftet af Benchmark-siden GFXBench, der angiveligt har kørt Z Play igennem maskinen og udgivet følgende billede. Det skriver PhoneArena.

Læs også: Sådan ser den nødvendige jack-adapter ud til Moto Z

Foto: GFXBench.com

Med Moto Z Play får vi en 5,5 tommer Full HD skærm, 16 MP kamera bagtil og et 5 MP kamera på fronten. Processoren bliver en Snapdragon 625 og den vil yderligere have 3 GB RAM og komme med 32 GB intern hukommelse.

Moto Z Play bliver formentlig også den eneste af de tre mobiler, som får lov at beholde hovedtelefonstikket - det er i hvert fald det, som vi har hørt fra tidligere kilder. Batteriet vil være på solide 3.500 mAH, en fingerscanner vil være at finde og så vil den komme med Android 6.0.1 direkte fra æsken.

Se også: Lækket billede: Moto Z Play bevarer jackstikket

Formodede specifikationer for Moto Z Play

Skærm: 5,5” AMOLED Full HD-opløsning (1920 x 1080)
Processor: Qualcomm Snapdragon 625
Grafikchip: Adreno 506
RAM: 3 GB
Lagerplads: 32 GB (kan udvides med microSD-kort)
Kamera: 16 megapixel 
Frontkamera: 5 megapixel
Batteri: 3.500 mAh
Software: Android 6.0.1 Marshmallow
Pris: Endnu ukendt
Andet: Mulighed for at tilføje moduler og nye covers bagpå

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies