Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Giv mobilen kondom på

Giv mobilen kondom på

Hører du til den del af befolkningen, som har din mobil med overalt? Så kunne det være, at den nye kondomlignende opfindelse til mobilen ved navn Skins kunne være noget for dig.

Firmaet Belcompany har lanceret mobiltelefonernes svar på et kondom. Produktet ved navn Skins skal fungere som et ekstra lag hud til mobiltelefonen, som er både vandtæt og fleksibelt.
Firmaet Belcompany har lanceret mobiltelefonernes svar på et kondom. Produktet ved navn Skins skal fungere som et ekstra lag hud til mobiltelefonen, som er både vandtæt og fleksibelt.

Mobiltelefoner er blevet hvermandseje. Og netop derfor er vi mange, der har mobilen med os overalt. På badeværelset, til fest og i jakkelommen i alt slags vejr.

Selvom flere producenter – senest Nokia med 5140i, har forsøgt at lave mobiltelefoner, der kan holde til lidt af hvert, er det stadig ikke lykkedes nogle at lave en mobil, der kan klare at komme med under bruseren eller lande i toiletkummen ved et uheld.

Men firmaet Belcompany har fået en god idé. De har nu lanceret mobiltelefonernes svar på et kondom. Produktet ved navn Skins skal fungere som et ekstra lag hud til mobiltelefonen, som er både vandtæt og fleksibelt.

Faktisk skulle mobilkondomet være så sikkert, at man vil kunne spule sin mobil med en haveslange eller bruser, hvis den har kondomet på - uden den tager skade.

Skins er gennemsigtig. Du putter det bare uden på mobilen og lukker det i enden. Så skulle det være sikkert at have mobilen med dig overalt.

Belcompany har taget højde for, at Skins ikke skal forringe dine muligheder, når du skal taste på mobilen. Selv lyden har firmaet haft med i sine overvejelser, og den skulle efter sigende heller ikke blive dårligere.

Når Mobilkondomerne finder vej til butikkerne fås de i tre forskellige farver som er rød, gul og blå. En pakke med seks styk skulle koste omkring 20-30 kroner, hvilket ikke ligefrem er en formue. Så hvis ens mobil ofte har lidt hårde betingelser, skulle man måske overveje at prøve produktet – for en sikkerheds skyld!

Kilde: Amobil.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies