Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Glance, et smartwatch til dit eksisterende ur

Glance, et smartwatch til dit eksisterende ur

Få smartwatch-oplevelsen med et almindeligt ur. Glance er en lille aliminiums-enhed der sættes under din urrem.

Smartwatches appellerer til folk der i forvejen går med ur, men nogle kan være tilbageholdende med at skifte deres eksisterende “dumme” ur ud med noget nyt. Glance, et nyt Kickstarter projekt har i sinde at levere de samme informationer som et smartwatch, til folk der ikke ønsker et nyt ur.

Glance tilbyder et lille OLED display, en LED notifikations lampe, 3D bevægelses sensor og Bluetooth 4.0, bygget i aluminium og designet specielt til at sidde tæt ind til dit håndled under en urrem.

Meningen er at du skal kunne få en hurtig oversigt over hvem der ringer, beskeder og andre lignende ting i det lille en-linjes display med indbygget Spritz læse applikation. Den lille enhed kan desuden hjælpe dig med at lokalisere din telefon, svare på opkald med præfabrikerede tekstbeskeder ved at bevæge hånden i et bestemt mønster og kontrollere din computer og tv.

Glance bliver i første omgang lavet til Android og iOS, men understøttelse af Windows Phone og BlackBerry er noteret som efterfølgende mål. Det er vandtæt og kommer i tre forskellige størrelser (18, 22 og 26 mm).

En gummibelægning sørger for, at den ikke falder af og gør den samtidig lidt mere behagelig at have på, der er desuden en udviklerplatform så udviklere kan lave nye apps der udnytter notifikationerne og bevægelses sensorerne, batteriet skulle klare en uges brug.

Kiwi wearables er selskabet bag denne ide, det er måske ikke nogen innovativ løsning, og det kræver nok lidt tilvænning at have informationerne siddende på dit håndled, men ikke desto mindre synes jeg ideen er interessant. For folk som har et godt gammeldags ur og som ikke kan finde et smartwatch der designmæssigt lever op til standarden, kan dette være en mulighed for alligevel at få nogle af funktionerne fra et smartwtach ud på håndleddet.

Der kan ses lidt mere video og information på deres Kickstarter side. Glance kan købes for 70 canadiske dollars (350,- kroner) hvis de når deres mål på 150.000 canadiske dollars (de ligger lige nu på 32.728)

Kilde: TechCrunch

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 10-06-2014 02:30:25

"Se mit smartwatch det kan vise hvad klokken, så nu har jeg ikke brug for det ur det sidder under!" Sikkert hit til festen.

0 0
Andreas Birkjær 10-06-2014 09:39:35

Jeg studsede også selv over det billede hvor tiden vises på det lille display, hvilket jeg i første omgang - ligesom dig - tænkte var komplet tåbeligt. Der er dog en mening med galskaben, ifølge Glance skulle den feature benyttes til eksempelvis at angive tiden i en anden tidszone.

Ikke noget jeg ville have meget brug for, men det kan jo give mening for nogle :)

0 0

Om brug af cookies