Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Gmail pusher beskeder på iPhone

Gmail pusher beskeder på iPhone

Google har opdateret deres iPhone app så mails og kalender aftaler fremover popper op.

Hvis du bruger Gmail eller Google Apps på iPhone, og dermed kører mailen i webinterfacet, vil den nye version af Google Mobile App, sandsynligvis have din interesse.

Når der kommer en ny mail i indbakken eller en kalenderaftale, udsender en reminder, kommer der nu en popup besked på skærmen. Det oplyser Google på sin blog.

Styresystemet på iPhone har en begrænset multitasking-funktionalitet, så derfor sender programmer push-beskeder, som ikke er det samme som, at programmet bagved, har opdateret sine data.

F.eks. er en pushbesked fra Facebook ikke det samme som, at Facebook App'en har opdateret sine data. Det skal fortsat indlæse, når programmet åbnes.

Google Mobile App hentes gratis i App Store.

Læs også:
 - Kæmpetest af iPhone 4

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Friis 06-06-2011 13:12:52

Hejsan.
Der må da gemme sig nogen it"nørder" som kan hjælpe med et lille problem.
Jeg har ødslet mine penge væk på en google calender app, til min iphone. Den virker fint, men! den vil ikke syncronisere, de kontakter som jeg har overført fra iphones egen kalender til Googles calender app. Vil ikke syncronisere fra tlf til Google kalenderen på nettet.
Den syncronisere fint når jeg skriver noget ind på nettet og omvendt. den vil bare ikke syncronisere de "gamle" events over på google kaldeneren på nettet.

Hvad gør jeg forkert? eller kan den bare ikke syncronisere gamle events fra før app'en blev instaleret og syncroniseret?

0 0

Om brug af cookies