Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google åbner NFC-betaling i USA på Nexus S

Google åbner NFC-betaling i USA på Nexus S

Nu bliver det muligt at betale med NFC via smartphonen i USA.

Den første version af Google Wallet er på vej ud til Google Nexus S 4G smartphones i USA.

I en blogpost fortæller Google, at den første kommercielle version af Wallet-app'en, der blev præsenteret i maj måned, i disse dage rulles ud til deres smartphone via en såkaldt over-the-air update, til kunderne hos teleselskabet Sprint.

Applikationen benytter City Mastercard som betalingsmiddel. Brugerne kan således blot holde mobilen hen til en terminal, for at betale for en ydelse eller vare.

Hvis ikke man har City Mastercard kan ens nuværende kreditkort, som f.eks. Visa, bindes til Google Wallet via Google Prepaid Card. Når dette anvendes, bliver pengene automatisk trukket fra ens almindelig kort.

Der er ikke nogle forlydender om, hvorvidt Google vil rulle tjenesten ud i andre lande.

Læs også:
- Samsung dropper Galaxy S II med NFC i Danmark
- Alle fremtidige Nokia smartphones får NFC
Produceterne tvinges til NFC
- Nokia rykker på mobilbetaling

Video om Google Wallet

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JSK 20-09-2011 10:25:16

og mere sikkert end en rigtig pung. Men det er da kun indtil suspekte typer har fundet ud af hvordan man udnytter det. Hvis der ikke skal mere til end at holde telefonen op til en modtager for at betale, så kan jeg godt forestille mig, hvor nemt det kan være for tyve. Tyven stjæler en telefon med NFC (Når det engang bliver standard), tyven har selv en NFC modtager, med speciel software til formålet - BIP, så har han dine bank oplysninger - telefonen bliver leveret diskret tilbage, og tyven kan nu hygge sig med dine penge, indtil du opdager de mangler på din konto.

0 0

Om brug af cookies