Google: Android vil nå 1 mia. aktive enheder inden ét år

At sætte overlæggeren højt kan man måske sige Google gør med målet om 1 milliard aktive Android enheder inden 2014.

Google: Android vil nå 1 mia. aktive enheder inden ét år

Googles nuværende bestyrelsesformand og tidligere direktør Eric Schmidt har været ude og tale med store ord, under et interview med AllthingsD.com.

Her kunne Eric fortælle lidt om kampen mellem Android og Apple, samt hvad han forventer fremtiden bringer, og det er ikke så lidt endda.

– ”Android-Apple-kampen er den afgørende konkurrence, her er hvorfor; Apple har tusindvis af udviklere til at bygge for dem, men Android er endnu større. Der er fire gange flere Android-telefoner end Apple telefoner, og med 500 millioner Android-telefoner aktiveret allerede og 1,3 millioner nye aktiveringer om dagen, så vil vi være på 1 milliard mobile enheder inden for et år,” forudser Eric Schmidt.

Indtil den 10. oktober 2013 er det kun tiden der kan vise om Erics forudsigelse holder vand, eller om 2013 bliver et vendepunkt for Androids udvikling.

Seenste nyt om emnet

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden har bragt sagen videre. 11/10/2012 havde redaktionen fokus på artiklen; Rygte: iPad får 4G i Danmark – iPad Mini kun Wi-FiKlik her for artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.