Google arbejder på high-end VR headset

Google Cardboard, det billige virtual headset i bølgepap, får en afløser i år skriver Financial Times.

Google arbejder på high-end VR headset

Virtual Reality spås til at få sit store gennembrud i 2016, for de ledende aktører som Facebook, HTC og Sony regnes alle med til at introducere deres respektive løsning til masseproduktion. Fælles for dem er du vil få en intens 360 graders virtuel oplevelse.

I mellemtiden arbejder søgegiganten Google på et nyt bud på en VR-løsning som efter planerne skal debutere omkring september 2016. Det skriver the Financial Times.

Se også: Nu kan du tage 360 graders foto med Google [TIP]

Slut med pap

Google er ingen nybegynder i VR-markedet, hvor selskabet længe har haft sin enkle og billige pap-løsning, kaldet Cardboard ,som der er blevet solgt i 5 millioner eksemplarer.

Næste Google headset vil ifølge kilderne satse på samme koncept, hvor du bruger telefonen som skærm foran en særligt designet brille.

Det kommende VR-headset agter dog at tilbyde langt bedre materialer og samlekvalitet, som den der i dag findes i Samsungs Gear VR headset.

Har du ikke prøvet Googles VR endnu, kan du anskaffe dig Google Cardboard fra bare 20 kroner og opefter.

Se også: Prøv Virtual Reality for en 20’er [MOBILDEAL]

Historien efterfølgende

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 9/1/2016 vinklede vi sagen videre med et indlæg omkring Apple udvikler nyt headset til jack-fri iPhone 7Klik her og læs artiklen.. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.