Google Assistant klar til tablets – bare ikke i Danmark

Nu kan Android-tablets få den stemmestyrede Google Assistant - men kun på engelsk og i visse lande.

Google Assistant klar til tablets – bare ikke i Danmark

Googles stemmestyrede Assistant-app får i dag debut på Android-baserede tablets med Android 6.0 eller nyere ombord. Det oplyser søgegiganten på deres blog-side.

Med den nye software, kan tablet-brugere tale til enheden og opsætte blandt andet reminders, shopping-lister og styre hjemmets smart-enheder.

Funktionen kræver dog at din enhed er opsat til at have engelsk som systemsprog og at du er skarp til dit skoleengelsk. Indtil videre er opdateringen samtidig forbeholdt det amerikanske hjemmemarked.

Se også:  Google Assistant på vej til Chromebooks

Google Assistant til ældre smartphones

Mens amerikanske tablet-ejere får glæde af opdateringen, udruller Google samtidig Assistant til smartphones med den aldrende Android 5.0 Lollipop ombord.

Igen bliver danske brugere overset, for opdateringen gælder kun brugere med engelsk eller spansk som systemsprog i følgende lande: USA, Storbritannien, Spanien, Mexico, Italien, Japan, Tyskland, Brasilien og Sydkorea.

Læs også:  Google udgiver Assistant til iOS og udvider til flere lande

Seneste tilføjelse i sagen

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. mobilsiden fulgte op på historien. 14/11/2017 blev sagen bragt videre med en artikel omkring Samsung Tab Active2 tablet tåler tæskKlik her for den efterfølgende artikel.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.