Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Assistent får ny kørselstilstand

Google Assistent får ny kørselstilstand

Google har netop lanceret en ny kørselstilstand til Google Assistent. Her får man et kontrolpanel, der giver personaliserede og relevante genveje til køreturen.

Foto: Google

Google har i aften lanceret flere forbedringer til Google Assistent, hvor en af de mere interessante er en ny Driving Mode, eller kørselstilstand. Med kørselstilstand vil Google give mulighed for, at føreren af bilen kan foretage alt hvad der skulle behøves via stemmen. Altså ingen grund til at sidde og trykke på mobiltelefonen under kørsel længere.

Google har designet et kontrolpanel med de mest relevante genveje og informationer. Det kan være navigation, opkald, podcasts og musik. Har du fx en aftale ude i byen, så vil der automatisk være en genvej til navigere til dette sted. Eller har du hørt noget af en podcast i hjemmet, så vil du få muligheden for at genoptage den i bilen. 

Får man et opkald under kørsel, så vil assistenten fortælle hvem der ringer og give dig muligheden for at tage opkaldet eller afvise det.

Her er en demo af Driving Mode

"Hey google, lad os køre"

For at starte kørselstilstand siger man blot "Hej Google, lad os køre" eller når din mobiltelefonen er fundet til bilens bluetooth. 

Kørselstilstand i Google Assistent bliver tilgængelig til sommer. 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies