Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google bekræfter: LG V20 bliver først med Android 7.0 Nougat

Google bekræfter: LG V20 bliver først med Android 7.0 Nougat

LG teasede allerede for, at den kommende topmodel, V20, bliver den første nye smartphone med Android 7.0 Nougat - og nu bekræfter Google det.

Foto: Android.com

I går aftes blev Googles nye udgave af Android, version 7.0 også kendt som Nougat, lanceret - præcis som et canadisk teleselskab kunne røbe en lille uge før tid.

Forud for udgivelsen havde LG i Sydkorea også været ude med en teaser for sin næste topmodel, hvori producenten hævdede at stå bag den første smartphone, der kommer med Android 7.0 Nougat ud af boksen - og ganske rigtigt.

den officielle Android 7.0 Nougat-hjemmeside teaser Google nu også for netop V20-topmodellen, som ventes at blive lanceret i starten af september måned. Set med Google-briller er det dog noget usædvanligt, at firmaet promoverer andre telefoner frem for sine egne kommende Nexus-telefoner, men Google sidste år begyndte Google også at markere Androids mangfoldighed med sloganet ”Be together. Not the same”.

Læs også: LG inviterer til lancering af V20 den 6. september

LG har for nyligt inviteret netop til lanceringen af V20, som kommer til at finde sted tirsdag den 6. september om præcis to uger. I en anden pressemeddelelse oplyser LG, at V20 vil lande i butikkerne i årets løbet af tredje kvartal, hvilket vil sige allerede i september måned.

Det må derfor betyde, at de to Nexus-telefoner fra Google, som HTC i år producerer, højst sandsynligt lander i butikkerne efter september måned, mens en afsløring af telefonerne naturligvis sagtens kan finde sted tidligere.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies