Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google-boss: Apple er faktisk en meget god partner

Google-boss: Apple er faktisk en meget god partner

Google-bestyrelsesformand Eric Schmidt fordømmer Apples patentkrig mod Samsung og Android, men kalder alligevel iPhone-producenten for en meget god partner.

Patentkrigen raser stadig mellem tech-giganterne, og Apple har blandt andet været ude med riven over for Samsungs Android-mobiler og -tablets.

Googles Android-styresystem og Apples iOS er de klart største spillere på markedet. På trods af patentkrigen - og at Google Maps for nylig blev kasseret på iPhone og iPad - kan Google-bestyrelsesformand Eric Schmidt stadig rose konkurrenten.

 - Apple dropper Google Maps i iOS 6

Ifølge Korea Times understregede Google-topchefen ved lanceringen af Nexus 7 i Seoul således, at Apple "faktisk er en meget god partner".

- "Vores to firmaer taler bogstaveligt talt hele tiden om alting," tilføjede han.

Slagsmålene om patenter fik dog kritiske ord med på vejen.

- "Patentkrige forhindrer valgmuligheder, forhindrer innovation, og jeg synes, at det er meget skidt," lød det fra Eric Schmidt.

Han beklagede ligeledes, at mobilbranchen bliver fyldt med så mange overlappende og komplicerede patenter, at det tillader, at de forskellige firmaer kan stoppe salget af en konkurrents produkter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies