Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google-boss: Google Glass er ikke død

Google-boss: Google Glass er ikke død

Google Glass-brillen har været dødsdømt i pressen, men det er ikke korrekt ifølge bestyrelsesformanden Eric Schmidt.

Den kontroversielle brille fra Google har en lang fremtid foran sig og er ikke på vej ud, lige som pressen har fået det til at lyde som.

Det er udmeldingen fra Google's bestyrelsesformand, Eric Schmidt, som har været ude med riven over for pressens dom af Google Glass de seneste måneder.

Læs også: Google sløjfer Glass - sådan da

”Det er en stor og meget fundamental platform hos Google. Vi afsluttede udforsker-programmet, og pressen slog det sammen som at vi annullerede hele projektet, hvilket ikke er sandt. Google handler om at tage risici, og der er intet om justeringen af Glass, der antyder, at vi afslutter det,” fortæller han til avisen Wall Street Journal.

Google har dog heller ikke selv på noget tidspunkt antydet, at Glass-brillen er en saga blot. De annoncerede i starten af januar, at projektet bliver flyttet fra den eksperimentale og offentlige Google X-afdeling til sin egen, selvstændige og lukkede afdeling hos Google.

Læs også: Google Glass bliver forbudt på casinoer og stripklubber

Hvad fremtidsudsigterne for Google Glass lyder på, er svære at spå om. Google har i hvert fald ikke opgivet projektet trods de mange kontroverser, der har sviret i luften siden offentliggørelsen for to år siden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies