Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google+ brugere mere tilfredse end Facebooks

Google+ brugere mere tilfredse end Facebooks

Google+ er i gang med at tage kampen op imod Facebook, og ifølge en ny undersøgelse går det godt for dem.

Google+ er Googles modspil til Facebook, der er verdens største sociale tjeneste på nettet, men selvom man er den største er man nødvendigvis ikke den med de mest tilfredse brugere.

Det slår en ny undersøgelse fast, efter at man har spurgt en lang række brugere om tilfredsheden med de enkelte tjenester, det skriver Cnet.com.

For ifølge undersøgelsen så er brugerne mere tilfredse med Google+ end de er med Facebook.

Undersøgelsen viser at mens Google+ er den tjeneste hvor brugerne er mest tilfredse, så er Facebook den hvor de er mindst tilfredse.

Ind imellem de to kommer tjenester som YouTube, Pinterest, Twitter og LinkedIn, der alle har mere tilfredse brugere end Facebook.

Se tilfredshedslisten med de største sociale tjenester herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Stig Nygaard 18-07-2012 07:40:35

Mobilsiden og den meste anden presse bliver ved med at sætte G+ direkte op mod FB. Det gør så at brugerne gør det samme, går ind på G+ med en forventning om at finde en afløser for FB som de måske hader. Den finder de selvfølgelig ikke, for skulle det udvikle sig til det, så er det en process der sandsynligvis tager lang tid - og sandsynligvis skal trækkes af en ny generation der aldrig har været på FB før de kom på G+.

Men det betyder ikke at G+ ikke kan være interessant for mange, også for - som jeg selv - en af de "lidt ældre" brugere. Jeg har lige fejret 1 års jubilæum på G+, og er storbruger af tjenesten. Det er bare ikke primært mit venne-netværk jeg dyrker på G+, men derimod et interesse netværk. Og kommer man først i gang tror jeg man kan finde et stort netværk indenfor mange emner. Men lad være med at gå at tænke på at pressen siger det skal være en konkurrent til Facebook.

0 0
Kasper Siggaard 17-07-2012 19:22:43

Ville også rigtigt gerne bruge G+ noget mere. Men der er simpelthen ikke nok af mine venner der bruger det, til at det er besværet værd at skrive begge steder.

Jeg synes f.eks. at G+ appen til både tab og tlf, er milevidt foran dens Facebook konkurrent.

0 0
Benjamin Jensen 17-07-2012 18:24:40

Lige så snart noget bliver mainstream, så bliver det også upopulært. Sådan er det også med FB.

Google+ er jo ren kult sammenlignet med FB. Jeg kender ingen der gider bruge det - heller ikke selvom de er utilfredse med FB (som jeg selv er)

0 0
Jan Knudsen 17-07-2012 12:45:59

Ja jeg synes også at google+ er flere gange bedre, facebook er bare alt for meget annonce præget :-/

0 0
Rena 17-07-2012 13:06:26

Forstår godt Facebook bruger ikke er tilfræse med den ubruglig søgning (compare to Google+)

0 0

Om brug af cookies