Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google-chef: Android er ikke fragmenteret

Google-chef: Android er ikke fragmenteret

Android er ikke fragmenteret, sådan som det ofte påstås, mener Googles topchef Eric Schmidt.

Der findes mange forskellige smartphone, fra flere producenter, med systemet Android, og selvom Android-smartphones har forskelige skærmstørrelser, processorkræfter og versioner af styresystemet, er dette ikke det samme som,  at markedet for Android-telefoner er fragmenteret.

- ”Android er ikke fragmenteret men differentieret”, sagde Googles topchef Eric Schmidt ved CES-messen i Las Vegas. Det skriver PCmag.com.

Han sagde yderligere, at når en applikation kører på en enhed men ikke en andet – så er tingene fragmenteret. Men dette er ikke et problem Eric Schmidt ser på Android-systemet.

Fragmentering er negativt men differentiering er positivt, mener Google-chefen, som mener at Android tilbyder stor valgmulighed på den konto.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 18-01-2012 21:17:14

Noget af det der er en kæmpe ulempe ved Android er deres marked hvor der simpelthen ikke er styr på hvad der er lort og hvad der er guld.
Man kan få Apps der er fuld ud lige så gode som på Apples men der er bare mange flere der prøver at narre en så man skal hele tiden havde parederne oppe.
Det er også en af grunden til at jeg har brugt ca 5 gange flere penge til min Ipad end til min Android, jeg har ikke fornemmelsen af at jeg skal være på vagt og skeptisk. Hvilken min erfaring siger mig jeg skal på Marked til android.

0 0
David 19-01-2012 12:04:33

Tilgengæld kan du få apps til Android, som ikke bliver godkendt på App store..

0 0
Mazzen 18-01-2012 14:48:59

Der er en stor valgmulighed når det gælder Android, og personligt syntes jeg der er en god ting, set i forhold til den slaviske tilgang på f.eks IOS, hvor der er en måde og kun en måde at gøre tingene på. gør det da nemt for nye brugere, men folk som gerne vil "lege" lidt vil nok hellere ha en android.

0 0
Bo 19-01-2012 09:58:32

Jon Evans fra TechCrunch siger at Eric Schmidt tager fejl: http://techcrunch.com/2012/01/14/ok-mg-i-take-it-back/

0 0

Om brug af cookies