Google-chef: Android er ikke fragmenteret

Android er ikke fragmenteret, sådan som det ofte påstås, mener Googles topchef Eric Schmidt.

Google-chef: Android er ikke fragmenteret

Der findes mange forskellige smartphone, fra flere producenter, med systemet Android, og selvom Android-smartphones har forskelige skærmstørrelser, processorkræfter og versioner af styresystemet, er dette ikke det samme som,  at markedet for Android-telefoner er fragmenteret.

– ”Android er ikke fragmenteret men differentieret”, sagde Googles topchef Eric Schmidt ved CES-messen i Las Vegas. Det skriver PCmag.com.

Han sagde yderligere, at når en applikation kører på en enhed men ikke en andet – så er tingene fragmenteret. Men dette er ikke et problem Eric Schmidt ser på Android-systemet.

Fragmentering er negativt men differentiering er positivt, mener Google-chefen, som mener at Android tilbyder stor valgmulighed på den konto.

Den videre fortælling

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 16/1/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen om Her er kameraet der kører på Android – Historien bringes videre her. Se også seneste nyt om tematikken her..