Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google-chef har en svaghed for Apple

Google-chef har en svaghed for Apple

Google-chefen Eric Schmidt har netop deltaget i et større interview med hjemmesiden AllThingsD – læs nærmere omkring det her.

I et interview med AllThingsD har Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, netop afsløret at han har en svaghed for Apple – og fik han valget mellem at være topchef for Amazon, Apple eller Facebook, så ville han vælge Apple for de har flest penge.

Dog understregede han også, at hans tid i Apples bestyrelse har gjort, at han altid vil have en svaghed for selskabet. Eric Schmidt havde også et nært forhold til Steve Jobs og fortalte han savner ham inderligt.

I interviewet kom de også ind på, at Googles bestyrelsesformand synes, at Apple tog en dårlig beslutning da de droppede Google Maps i deres styresystem.

 - ”Apple besluttede for længe siden at udvikle sin egen korttjeneste, men nu har selskabet opdaget, at det faktisk er virkelig svært,” tilføjede han.

Eric Schmidt bekræftede dog ikke, at der kommer en Google Maps applikation til iOS, selvom lækkede billeder sætter gang i rygterne, men Apple skal i så fald også godkende applikationen først.

 - Lækkede billeder viser Google Maps til iOS

Der blev også talt om patentkrige, samt om USA’s Federal Trade Commissions undersøgelse af Googles datterselskab Motorola Mobility. Den sidstnævnte kunne Erics Schmidt ikke udtale sig om.

 - ”Patentkrigene er en katastrofe for os alle. Enhver kan finde kendt teknik for hvad som helst. Så det nye trick er at få dommere til at blokere enheder på landebasis. Det er skidt for innovationen og det er skidt for udvalget af produkter,” sagde han omkring patentkrigene generelt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies