Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google chef: Vi arbejder for meget

Google chef: Vi arbejder for meget

Larry Page var med til at stifte Google, så han er vant til at arbejde, men han mener, det slet ikke er nødvendigt

En arbejdsuge ligger i de fleste vestlige lande på omkring 40 timer, men det er slet ikke nødvendigt, hvis man spørger Larry Page, der var med til at starte Google og nu er chef for firmaet. Han mener, vi bør arbejde mindre.

”Hvis du kigger på de ting, der er nødvendige for at gøre et menneske lykkeligt, så er det et hjem, sikkerhed og muligheder for dine børn. Det er noget, antropologer har fundet ud af. Det er ikke svært for os at skaffe disse ting,” siger Page.

Læs også: Nu kan Android-skærmen spejles på Chromecast

Han erkender, at mennesker har brug for noget at lave og at føle, at man er nødvendig for noget eller nogen, men det vil han løse ved at mindske arbejdsugen eller dele fuldtidsjobs op i flere deltidsjobs.

Google er som bekendt selv med til sætte farten i teknologikapløbet, der gør det lettere og mere effektivt at arbejde, og hos Google er der gode muligheder for at lave andet end sit egentlige job for medarbejderne hos søgegiganten.

Læs også: Projekt Ara på vej i beta

Page siger også, at spørger man folk, så vil alle gerne have en uges ferie mere eller kortere arbejdstid, og hvis man kommer det ønske i møde, med eksempelvis deltidsjobs i stedet for fuldtid, så vil man også kunne få flere mennesker i arbejde.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies