Google Drive vs. Dropbox – hvad skal man vælge?

Google Drive er den nye dreng i cloud-klassen, med 5 GB gratis lagerplads lover den mere end Dropbox, men hvem er bedst?

Google Drive vs. Dropbox – hvad skal man vælge?

Google Drive blev for nyligt annonceret og frigivet, samme dag viste det sig også, at det ikke var helt så nemt at få fat i.

Google Drive tilbyder 5 GB gratis data i skyen, som kan tilgås fra din Windows PC, Mac og Android enhed, snart også til din iOS enheder.

Google Drive tilbyder at uploade filer op til 10 GB i størrelsen uanset platform, samt integration med andre Google tjenester, såsom Docs, Gmail og Picasa.

Dropbox tilbyder 2 GB gratis lagerplads, som kan tilgås fra Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android og BlackBerry enheder. Filstørrelsen er underordnet når du skal overføre til Dropbox, så længe det foregår via computeren, er det via en mobil enhed er filstørrelsen begrænset til 300 MB.

Men hvem er bedst, hvem kan tilbyde mest og hvem har størst potentiale? Pocketnow.com har valgt at lave en video, hvor de sammenligner de to systemer, og kommer med deres konklusion på de rivaliserende produkter.

Dropbox kan hentes til iOS her i App Store, til Android kan den hentes her i Google Play.

Google Drive til Android kan hentes her i Google Play.

Se video herunder: